Ti enkle måter å beskytte ditt hjem fra en invasjon eller innbrudd med en kontroll lås

January 20

Mesterlig har vært en klarert lås produksjonsbedrift siden 1919 da lås oppfinner Henry Soref - sikkerhet konsulent for militære - begynte å markedsføre sine oppfinnelser, ifølge finansiering universet. Det er nå en av de mest populære og suksessfulle lås merkene. Mesterlig gjør en rekke låser som kan brukes til å sikre boliger fra innbrudd.

Ytterdører

Installere mesterlig deadbolt låser på alle dører som fører inn i huset fra utsiden. Dette inkluderer foran og bak dører, samt noen dører som gir tilgang fra utsiden av huset.

Windows

Opprette kroker på windows som en liten mesterlig hengelås kan kobles. Disse kan være små padlocks vanligvis brukes på bagasjen, og alle kan ha den samme koden enkelt åpnes fra inne i huset.

Skjulte nøkkel

Bruk en mesterlig hengelås på en liten metall sak, innsiden som en gnist nøkkel kan skjules. Noen mennesker forlate ekstra nøkler utenfor sitt hjem i tilfelle en nøkkel er glemt eller bortkommet. Bruk en kombinasjonen lås på metall saken, som bruker en nøkkel for å komme til en annen nøkkel ikke fornuftig og du kan miste nøkkelen hengelås. Skjule tilfelle der bare deg og de du velger å fortelle vet hvor du finner den.

Døren hengelås

Bruk mesterlig padlocks å holde dører sikkert slå. Dette kan bare åpnes av hvem vite kombinasjonen eller har lock-tasten. Padlocks kan brukes på interiør bod dører eller ytterdører, som dagslys kjelleren dører.

Lås

Sett dine eiendeler i en lås boksen. Sikker denne lås boksen med en mesterlig hengelås som kan låses med en nøkkel eller en kombinasjon. Disse padlocks er tilgjengelig i forskjellige størrelser og styrker.

Pengeskap rom

Bruk mesterlig deadbolt låser og padlocks i du er en pengeskap rom som låser fra innsiden. Du kan bruke dette ved et hjem invasjon.

Utendørs elementer

Lås alle sykler til hus eller en større struktur på eiendommen med mesterlig sykkel låser. Disse sykkel låser kan også brukes til å låse elementer som griller og stoler hvis du er bekymret for tyveri.

Garasje hengelås

Installere en kraftig hengelås eller flere padlocks på garasjedører. Dette vil hjelpe Boligsikkerhet mot invasjon.

Lagringsplass skur

Sikker lagring skur dører med mesterlig hengelås eller deadbolt lås å holde det du har lagret i dem fra å bli stjålet.

Postboks lås

Postbokser kan låses med små mesterlig padlocks, holder skurkene fra stjele din post og identitet eller spionere på deg. Tyver kan sjekke hvor mye post i din for å finne ut når du er ute av byen så de kan invadere ditt hjem. Kontroller at postboksen har en slot for postal arbeideren å skyve i mail hvis han ikke kan åpne låst postboksen.