Thundercloud plomme vare

May 23

Thundercloud er en cultivar av cherry plum treet (Prunus cerasifera), en type ekstremt moderne med landscapers og bolig i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 5 til 8. Mens både Universitetet i Connecticut Plant Database og Washington State University Clark County forlengelsen foreslår at landscapers tendens til å "overforbruk" denne kultivaren, har den mange tiltalende funksjoner. Løvverk lilla, rosa blomster og spiselig plommer alle kombineres for å gjøre det like trendy som det er.

Full Søn

Sett din Thundercloud plomme i et område som mottar full sol. Full sol til å forbedre fargen på bladene og treets evnen til å generere blomster. Bladverket vanligvis starter en nyanse av ruby rød, men deretter endres til en dyp lilla, sier Missouri botaniske hagen. Men hvis du plante Thundercloud i et skyggefullt område, blir løvverk nesten helt grønn, mangler den lilla fargen som gjør dette treet så beundret.

Grunnforhold

Selv om Thundercloud vil vokse i alkalisk jord eller jord med en nøytral pH, utfører treet best når du plante den i surt bakken. Avstå fra situating i komprimerte jord av dårlig kvalitet-typen som vanligvis oppstår nær stiftelser – som dette vil påvirke treet negativt, noe som gjør det mottakelig for insekt skadedyr som borers. Jord bør har god drenering og være av middels fuktighet.

Brown Rot

Blomstrende plomme trær og deres kultivarer er utsatt for en sykdom kjent som brown råte. Brakt via fungal sporer, brown råte er utbredt i vått vær i løpet av våren, med sykdommen sprer seg fra blomster til resten av treet. Brown råte precipitates tynn grener og en krone som vises spredt i trær som Thundercloud. Plante Thundercloud i en eksponert område hvor solen kan raskt tørke ut blader og blomster etter en regn, begrense spores å spre.

Mer informasjon

Vurdere at plommer Thundercloud genererer til slutt falle fra treet, å skape en rot under. Dette kan gjøre terrasser og dekk rotete hvis du plasserer treet for nær dem. Thundercloud er tørke tolerant når etablert. Hvis du transplantasjon Thundercloud, gjøre det våren. Gjøre noen beskjæring av grener når Thundercloud er ferdig blomstrende; Dette skjer vanligvis i mai. Thundercloud har noen toleranse til salt brisling, noe som gjør det til et alternativ for seaside beplantning, ifølge University of Florida Institute of Food and Agricultural Sciences.