Texas Xeriscape trær

April 3

Xeriscaping er å skape et landskap av planter som har lav fuktighet. Det er blitt allment akseptert som folk har mindre tid å opprettholde en hage og ressurser, som vann, blir dyrere. I Texas er nedbørsmønstre kjent uforutsigbar, så plante trær og planter som lange perioder med lite eller ingen nedbør er en viktig del av xeriscaping.

Vanlige Hackberry

Vanlige hackberry treet (Celtis occidentalis) er en Texas eviggrønt og vokser til 100 fot. Den har en bred spredning krone og grov mørk-grønne blader. Det finnes vokser over hele staten og er en pålitelig landskapet i dårlig tørr jord og tåler forsømmelse. Den vanlige hackberry er relativt raskt voksende under optimale forhold, som er i dyp, godt drenert fuktig jord, men den overlever lange perioder med tørke.

Østlige Redcedar

Det østlige redcedar (Juniperus virginiana) er et eviggrønt til Nord-Amerika. Den har tett eviggrønne bladverket og aromatisk tre ofte brukt for gjerdestolper, trelast og møbler. Eventuell høyden på en østlige redcedar er 50 fot med noen prøver nå 70 fot Hvis tilstrekkelig fuktighet er tilgjengelig. Det er tilpasningsdyktig til tørre og steinete områder med dårlig jordsmonn. Plantet i rader, kan den østlige redcedar brukes som en pålitelig windbreak eller tett kantlinje.

Retama

Retama treet, eller Jerusalem thorn (Parkinsonia aculeata) er en hurtigvoksende løvtre innfødt til Southwestern USA. Det vokser til 30 fot, og selv om det lever lengst i tørre områder med tynne fattig jord, er det tilpasses de tyngre leire jord Sørøst Texas. Retama treet har uvanlig trekk av å miste sin fine fjærlett blader under ekstrem tørke bare å gjenopprette når fuktighet tilbake. Den produserer blomster på vanskelige lyse grønne grener hele sommeren. Retama treet er egnet for planting hele delstaten Texas.

Honning Mesquite

Honning mesquite (Prosopis glandulosa) er medlem av Erteblomstfamilien og finnes over hele Texas. Det vokser til 30 fot høy og har en bred spredning vane og fjærlett løvverk. Små gule blomster følges av lenge frøkapslene på forsommeren. Veden er hard og holdbar og brukes for møbler og gjerdet innlegg. Selv om treg-vokser i sitt naturlige utbredelsesområde, øker veksten vesentlig når den mottar ekstra fuktighet. Honning mesquite krever ikke ekstra fuktighet når etablert.

Meksikanske judastre

Den meksikanske judastre (Cercis canadensis var. mexicana) har uklar bølgete mørke grønne blader, glatt bark, buskete vane og vokser til 15 fot høy. Det er tilpasningsdyktig til hele delstaten Texas jord er godt drenert. Det vil dø i myrlendte områder eller vann-logget jord. Den enestående særpreg er mørk rosa blomster som vises langs stilkene før bladene vises våren.