Texas Xeriscape blomster

November 23

Texas Xeriscape blomster

Hver Gartner ønsker gårdsplass full av vakre blomster, men hagearbeid i områder med begrenset vann kan være et problem. Xeriscaping er en måte å bruke planter som har tilpasset seg visse regioner og krever ingen ekstra vanning. Det er en måte å bruke naturens evne til å tilpasse seg for å lage tiltalende omgivelser mens spare ressurser. Siden vannforbruk er en bekymring i Texas, er xeriscape blomst hagearbeid aktivt oppmuntret det.

Salvia Greggii

Salvia greggii, også kjent som høsten sage eller kirsebær vismann, er en liten evergreen busk som vokser på steinete områder i Texas i sentrale regionene, vest og Sør. Det har lys grønne blader og kommer i en rekke typer som kan produsere blomster i rød, rosa, lilla og andre farger. Salvia greggii er født i Texas og har utviklet seg til å tilpasse seg begrenset fuktighet forholdene.

Blå Plumbago

Plumbago er en øm flerårig stammer i Sør-Afrika, men har tilpasset godt til Texas varme og lav fuktighet forholdene. Det bærer rikelig blå blomster gir det kallenavnet "skyflower" på grunn av sin rike fargetone. Plumbago elsker varme og fuktighet og tåler de fleste tørke. Plumbago svarer godt til beskjæring. Det vil også tiltrekke Sommerfugler i hagen din.

Damianita

Damianita er en innfødt Texas plante som bærer en overflod av golden blomster fra April til September. Dette vokser på en liten evergreen busk med aromatisk, inntil bladene. Damianita er svært tolerante for varme og tørke, som gjør det ideelt for xeriscaping i Texas hager. Busk har en avrundet form som gjør en god kontrast med bustete planter som agave, kaktus og andre vann-bevaring planter. Det kan trives i dårlig jordsmonn og under full sol. Damianita kan imidlertid være temperamentsfulle om beskjæring, så Texas A & M University anbefaler beskjæring i tidlig på våren.

Svart-eyed Susan

Svart-eyed susan er en av de mest gjenkjennelige med sin gylne kronblader og mørkebrunt. Det er en biennalen plante som kommer opprinnelig fra det østlige USA, men har en hardfør, sol-kjærlig tegn som har gjort det å tilpasse seg godt til Texas klimaet. Svart-eyed susans kan ta over hager og må kontrolleres, men kan stå forsømmelse lett.

Texas fjellet laurbær

Texas fjellet laurbær er en stor evergreen busk som produserer klynger av lilla-blå blomster som lukter av drue. Det er innfødt til regionene i Texas med alkaliske og kalkstein jord, og kan trives i nesten alle forhold, ifølge anlegget svar. Det er motstandsdyktig mot tørke og tåler fryser og full sol