Texas trær identifikasjon

February 25

Texas trær identifikasjon

Stat treet Texas er pecan treet; sammensatte bladene, små gule blomster og lys grå bark identifisere denne typen treet. Studere funksjonene i et tre til slutt fører til identifisering av treet.

Typer

Ifølge The Handbook of Texas er det mellom 255 og 281 arter av stedegne trær i Texas. Noen native treslag i Texas er pecan, aske, meksikanske oliven, cypress, maples, furu, elm og eik.

Funksjoner

Den vanligste metoden å identifisere et tre er ser på trærne bladene. Sammensetningen av et blad angir treslag. Bark av et tre skiller mellom arter, tekstur og farge hjelper begrense utvalget. Kvister, knopper og bark hjelpe med å identifisere trærne om vinteren. Oppmåling knoppene av et tre fører til fastsettelse av typen blad treet hadde. Blomster og frukt på trær å identifisere trær i sesonger som våren og sommeren.

Geografi

Det er sju geografiske regioner i Texas. Hvert område tilbyr et annet miljø med et bestemt sett av voksende forhold. Lære om trær krav aids i identifikasjon av plasseringen av arten. Noen trær krever mer sollys; Derfor er de naturlige habitatene for disse trærne i høyere elevations.