Texas hage ormer

July 30

Texas hage ormer

Mange typer ormer vises i Texas hager. De fleste er skadelig for veksten av planter, blader og røtter og kan drepe eller ødelegge en hage over natten eller i noen dager. Det er også ormer i Texas hager som nytte planter.

Kål ormer

Disse ormene ligner larvene og leve under og over bladene de spiser. Et tegn på kål ormer inkluderer uregelmessig formet hull i bladverket. De elske å spise mørke grønne bladrike bladverket av hageplanter som blomkål, kål, salat og brokkoli.

Kutte ormer

Disse skadedyr er passende navnet til å skjære gjennom anlegget hele stilken på bakkenivå i en natt til. Større anlegg kan bare wilt og faller over hvis hele stilken ikke er kuttet samtidig. Kutt ormer er larvae av ulike nattlige og varierer i farge fra melkehvit til brun og svart. Ormer kan være fra én tomme til tre inches lang og kan drepe de fleste noe grønnsaker i hagen din inkludert tomater, paprika, aubergine, kål og squash.

Grub ormer

Grub ormer spise rotsystem og medføre skade fra jord, forårsaker planter vil eller gjøre det dårlig. Melkehvit, små og fett, grub ormer elsker alle hagevekster og vanligvis er krøllet opp når du dem..

Wire ormer

Wire ormer er små og gylne og har et hardt skall som ligner en bille. De er larver Klikk biller, som har en langstrakt lys gul kropp og en brun hodet. Wire ormer lever på røtter, lavere blader, stammer og plantet frø. Wire ormer er hovedgrunnen hvorfor frø i Texas hager ikke spire. Wire worms foretrekker gulrøtter, poteter, tomater, salat og spesielt korn og tobakk.

Horn ormer

Tomat og tobakk horn ormer er de vanligste horn ormene. De kan spise store mengder en avling i en natt og fest på aubergine, paprika og tomater. Horn ormer er om tre til fem inches lang med et horn på deres baktropp. Tobakk horn ormen har en rød bak horn og tomat horn ormen har en svart bakre horn.

Rød Wigglers

Rød wigglers nytte alle typer hager. De hule i jord og aerate det., tillater forbedret vann drenering og slik at mer oksygen å nå planterøttene. De er små, tråd-lignende røde ormer som brytes rundt fingeren når du plukker dem opp. Rød wigglers spise ikke planter og er best kjent for Montessori.