Texas frukt treplanting informasjon

October 22

Texas frukt treplanting informasjon

En rekke frukttrær vokse i Texas på grunn av statens ulike klimasoner. Varme somre og milde vintre gjør lang vekst sesonger med noen trusler av frost. Tung vår regn i staten ofte kaller for gartnere å plante frukttrær i opp senger. Vurdere hvilken klima sone og jord før du velger type frukt treet å plante i Texas og forskjellige trær blomstre i ulike regioner.

Typer

Et utvalg av frukt trær vokser i Texas. Pære, plomme og fersken trær er bestemt av Texan gartnere. Mens plommer pleier ikke å leve så lenge andre typer frukttrær, de er lite vedlikehold og produsere en dusør på frukt. Nektariner vokser over hele Texas. Pære trær er populære valg for gartnere Sør Texas der fireblight bakterier ikke er like utbredt. Med over 50 varianter, fersken trær har fylt ut Texas siden 1890. Dixieland, avhengighet og rød hud fersken gjøre best nord for San Antonio, mens Rio Grande, Sothern Rose og Tropic søte fersken blomstre Sør Houston.

Når du skal plante

I Texas, gjøre frukttrær best plantet før 1 mars aktivere røtter å utvikle før våren. Plante trær fra fortauene å forhindre en søl når frukt faller fra trærne. Hvis frukttrær er kjøpt fra en barnehage, velge trær med noen avdelinger som de vokser med mer kraft og er billigere.

Beliggenhet

Velg en solrik beliggenhet hvor treet kan vokse til full høyde. Frukttrær krever minst åtte timer med sollys og fuktig jord med skikkelig drenering; trær vil ikke overleve hvis plantet i jord som beholder vann i flere dager. Sollys maksimerer frukt vekst, det også tørker tidlig morgen dugg og holder frukttrær sunn. Hevet senger måler 6 til 12 inches i høyde og ca 8 fot over forhindrer over metning og tap av frukt under kraftig regn. Ramme hevet senger med murstein eller tømmer å hindre erosjon og gjøre sengene ser mer attraktive.

Planting

Nyt rotsystem i en bøtte med vann før planting. Teste jord slik at den inneholder mineraler, inkludert fosfor og kalium. Grave et hull som er på størrelse med rotsystem og plasser treet i hullet. Fylle hullet med samme skitt som ble fjernet fra hullet. Tapp jord fast og fylle det med hendene eller føttene. Dekk området rundt nyplantede treet med en tung lag mulch hindrer ugress og spare vann.

Beskjæring

Beskjæring er prosessen med å fjerne døde og skadede grener, samt de gaffelformet eller svak å opprettholde heftig frukt. Frukttrær som renskes produsere mer frukt tidligere i livet enn ikke-beskjæres trær, de også produsere frukt tidligere i sesongen og leve lenger. Beskjæring gjør frukttrær utvikle seg til et kraftig rammeverk som støtter betydelig vekst av frukt. Nylig plantet frukttrær krever bare en liten beskjæring på toppen. De fleste beskjæring gjøres over vinteren.