Texas eviggrønne Vine varianter

November 2

Texas eviggrønne Vine varianter

Evergreen vinstokker gi grønne, frodige løvverk hele året. Hvis du bor i solskinn staten Texas, vil du finne noen eviggrønne vinstokker som passer for din hage. For best resultat, kan du velge vinstokker som er best for ditt område i Texas. Det er seks regioner i staten inkludert øst, Sør, sentrale, sentrale nord, vest og Panhandle.

Carolina Jessamine

Carolina jessamine (Gelsemium sempervirens), også kalt gul Jessamine, er et eviggrønt vintreet innfødt til Øst-Texas. Denne vine vil utvikle et nett av innviklede rotet hvis det har noe å vokse på, ellers vil det klatre gjerder og trær. Det kan nå opp til 36 fot lang, men vanligvis når ca 10 til 20 fot i lengde. Mørk grønne bladverket har en lilla fargetone i vintermånedene. Carolina jessamine produserer gul, trompet-formet blomster fra januar til mai, og i desember. Blomstene er duftende, og tiltrekke hummingbirds og sommerfugler. For beste vekst, plante dette vinranke i full sol og en fuktig, godt drenert jord. Dette anlegget er best tilpasset øst, sørover, sentrale og Nord Texas.

Star Jasmine

Star jasmine (trachelospermum jasminoides), er også kjent som konfødererte jasmine og kan vokse opp til 40 fot lang. Hvit hjul blomstene er duftende og blomstrer hele våren. Star jasmine har tykke, blanke blader som er ca 2 inches i lengde og spisse i begge ender. Denne vine gjør best vokser på trær og langs gjerder og i hengende kurver. Plante denne vine i full sol eller del skyggen og i en godt drenert jord for beste vekst. Når anlegget er opprettet, er det tørke tolerant. Star jasmine gjør best i øst, sørover, sentrale og nordlige delene av staten.

Engelsk eføy

Engelsk eføy (eføy) klatre opp trærne og murverk med rot-lignende strukturer. De mørke grønne bladene har tre til fem fliker og hver har hvite årer. Klaser med gulaktig-grønne blomster blomstre i høst, etterfulgt av gråsort lilla frukter. Blomster tiltrekker fluer og bier, som de bruker blomster for noen nektar. Engelsk eføy er en raskt voksende, kaldt hardføre eviggrønne vintreet og ligger i mange felt, skog kanter og skogsområder. Vintreet trives i full skygge og en fuktig, godt drenert jord for optimal vekst. Engelsk eføy innretter frisk å alle regionene i Texas.

Bougainvillea

Bougainvillea (Bougainvillea sp.) er en evergreen vintreet som er treaktig og kan klatre opp til 40 fot høye. Vintreet har grønne, hjerte-formede blader og blomstre en rekke blomst fargene, som rød, rosa, lilla, oransje, laks, scarlet og magenta. De små blomstene blomstrer fra sommer høst. Denne vanskelige Anlegget thrives i rike, loamy jord og i full sol. Bougainvillea trives i Sør Texas.