Texas blomstrende trær

June 26

Texas blomstrende trær

Texas er hjem til mange lokale planter, inkludert blomstrende trær. Huseiere som ønsker å forbedre sine omgivelser med vakre, blomstrende trær, opprinnelig Texas har flere valgmuligheter, inkludert Texas fjellet laurbær, meksikanske plomme og østlige judastre.

Texas fjellet laurbær

Texas mountain laurel (Sophora secundiflora), også kjent som mescal bean, er et lite tre i Erteblomstfamilien innfødt til Texas og New Mexico. Denne flerårig eviggrønn bærer liten, avrundet grønne blader og når en eldre høyde på 10 til 15 fot. De blomstrer, som vises i februar og mars, er blåaktig lilla og lignende form til bønne eller ert blomster. Disse entall blomstrer avgir en duft som ligner drue brus.

Meksikanske plomme

Meksikanske plomme (Prunus mexicana) er et løvtre i Rosefamilien urfolk til sentrale USA og Mexico. Det er relatert til andre medlemmer av Prunus slekten, som plommer, kirsebær, aprikoser og mandler. Den meksikanske plomme produserer en overflod av delikat hvit og rosa fem-petaled blomstrer tidlig om våren.

Østlige judastre

En annen populær innfødt Texas blomstrende treet er den østlige judastre (Cercis canadensis), en løvfellende flerårig nå 15 til 30 fot. Som Texas fjellet laurbær tilhører den Erteblomstfamilien. Fra mars til mai bærer dette treet små magenta blomster på sin nakne grener.