Tettheten av bølgepapp

October 24

Tettheten av bølgepapp

Bølgepapp er en svært vanlig materiale i bokser brukes til pakking, lagring og transport av varer. Bølgepapp er papir som inneholder en riflet stykke papir mellom to flat liner. Denne papp laget som tettere og mer slitesterk enn andre pakking produkter.

Tettheten av bølgepapp pappeske

Mens det er vanskelig å få en presis tetthet uten å vite hvilken bølgepapp involvert, en rekke tetthet er 30-90 km/m3 for ikke-komprimerte (eller papp ikke knust eller ellers komprimert) bølgepapp. Dette er massen av papp, delt på volumet.

Hvorfor varierer tettheten?

Det finnes flere typer korrugerte bokser som er i bruk i dag, noe som gir forskjellige tettheter. Det er single-ansikt bølgepapp (ett lag av flate med ett lag fluting), dobbelt-ansikt bølgepapp papp (et lag med flatt bord, et lag av fluting og et lag av flatt bord) og dobbel-dobbel-ansikt (en flat lag papp, riflet lag, flat laget av papp, et riflet lag og deretter et flatt lag), for å nevne noen. I tillegg kan ulike høyder av corrugation brukes i boksen sammen med høyere og lavere-tetthet papir, noe som gjør det vanskelig å si hva tettheten av bølgepapp er uten å vite hvilken bestemt.

Bølgepapp papp på søppelfyllinger

Tettheten av bølgepapp bestemmes også bunter av papp til deponi. Mye av bølgepappen som ikke lenger er i bruk vind opp på søppelfyllinger. Unbaled korrugerte bokser har en tetthet av 350 pounds per kubikkyard. Baler bølgepapp har en tetthet av 1000 til 2000 pounds per kubikkyard. Unbaled bølgepapp er papp som er løs. Baler kombineres i grupper med andre korrugerte bokser.