Tett kjøkkenvasken rettsmidler

June 13

Det er trygt å si at alle på en gang eller en annen har opplevd en tett kjøkkenvasken. Det kan ikke kreve tjenestene til en rørlegger, men. Noen tips og triks og noen vanlige husholdningsartikler, kan som kjøkkenvasken være flyter fritt i bare noen få minutter.

Kjemisk Uncloggers

Mange kjemiske produkter er tilgjengelig for unclogging avløpet, så kan du prøve dette først. Disse produktene kan kjøpes på supermarkedet, jernvarehandel og hjem forbedring butikker. Disse kjemiske rengjøringsmidler kan være trygge å bruke, hvis brukes i henhold til retningslinjene fra produsenten. Vær oppmerksom, skjønt, at når du hell kjemikalier i en tette avløp, du kan begrense deg om hva du skal gjøre, hvis kjemiske ikke rense avløpet. Lagre kjemikalier for en siste utvei hvis andre rettsmidler mislykkes. Hvis vasken er utstyrt med en søppel fjerning, kan du ikke vil bruke kjemikalier på alle.

Hjem rettsmidler

Avløp kan noen ganger fjernes ved hjelp av vanlig husholdning ingredienser.

Bruk eksperimentet så populært med unge science fair deltakerne---natron og eddik. Kombinert, starte natron og eddik en kjemisk reaksjon som produserer CO2. Karbondioksid oppretter en boblende handling som kan rense dine avløp. Hell 1/2 kopp natron i avløpet og tilsett 1/2 kopp eddik. La det sitte i minst tre timer før du bruker avløpet.

For fett tette, hell 1/2 kopp salt i avløpet. Legg til 1/2 kopp natron og en kopp koke vann. La det sitte over natten før du bruker renne igjen.

Fysiske metoder

Hvis tresko er silen, demontere fjerne gunk som har samlet inn. Fjern skruene som holder silen, og forsiktig lirke silen løs. Fjern gunk som har samlet på silen og i toppen av avløpet.

En stempelholderen kan være effektiv i å fjerne tette, hvis tresko er nær avløpet. Kjøre et par inches av vann i bassenget, og sette stempelet over avløpet. Blokkere tilstøtende sink drain med en fille, hvis det er en to-vask oppsett og pumpe stempelet kraftig mange ganger, før du fjerner den for å se om vannet vil strømme. Prosessen kan måtte gjentas flere ganger før blokkeringen er flyttet. Når vannet begynner å strømme, Kjør varmt vann i avløpet til å tømme gjenværende buildup.

Felle

Vasken har en felle som holder kloakk gass fra sikkerhetskopiering inn i huset. Fellen ser ut som en "S"-formet stykke rør ikke langt fra avløpet. Det er ett sted å samle tresko. Plasser en bøtte under fellen og løsne fellens bunnpluggen. Stikke flaskebørste eller en utrettet kleshenger opp i fellen prøve å løsne tresko. Hvis tresko er sta, kan fellen fjernes med en stor fastnøkkel og renset ut. Når fellen er satt sammen, sette teflon tape på treads så de ikke lekke.

Kloakk slangen

Hvis fellen er klart, men likevel går fortsatt tett, må du kanskje en kloakk slangen å nå videre ned rørene. En kloakk slangen er en lang, fleksibel kvernen som trykkes ned pipen og deretter rotert for å skru slutten på tresko. Når tresko er skrudd til slutten av slangen, vri slange mens kraftig presser og trekke det å løsne tresko. Etter tresko har vært vellykket forskyves, montere noen deler av avløpet som ble demontert under prosessen og kjører varmt vann å fjerne resterende buildup.