Tetninger for badekar

March 2

Tetninger for badekar

En av de viktigste trinnene i badekar installasjon er anvendelse av caulk mellom badekaret og surround. Denne perlen fleksibelt materiale, når riktig brukt, vil gi en barriere mot skader som kan føre til vann. Flere faktorer bør tas for å sikre langvarig resultat.

Reparer utvalg

Siden bad caulk vil bli utsatt for varierende fuktighet og temperatur, er silikon caulk det beste valget. Silikon caulk vil bindingen med badekar og surround overflater og vil beholde nok fleksibilitet for å opprettholde en komplett forsegling. Silikon caulk krever noen fuktighet i luften for å kurere skikkelig. Ikke Kjør en avfukteren før etter herding prosessen er fullført.

Klargjøring

Grundig fjerne alle gamle caulk rundt badekaret. Materiale som igjen påvirker vedheft av ny caulk. Bruke en sparkel for å løsne caulk, ta vare ikke for å klø buttillen eller veggen. Vaske området godt og la tørke helt.

Badekar forberedelse

Fylle badekaret helt med varmt vann og deretter bruke en tilstrekkelig mengde caulk. Dette sikrer at den maksimale vanntett forseglingen oppnås. Siden badekar utvides når full, gir tetningslister rundt en tom badekar den beste seglet. Etter caulk er herdet og karet fylles, caulk kanskje ikke kunne strekke nok, og det vil crack.

Reparer programmet

Laste inn en caulk rør i caulk pistolen og sikre den. Kutte spissen av caulk røret i en vinkel, forlate en åpning på ca 1/4 tommers. Holde caulk pistolen i 45-graders vinkel og bruke en perle av caulk som kontinuerlig som mulig rundt hele badekaret. Hold konstant press på caulk pistol avtrekkeren og unngå stopper og starter, som vil føre blobs av caulk å bli igjen. Etter caulk er brukt, dyppe en finger i vann og glatte over caulk lett. Dette vil sikre at caulk helt fyller rommet og etterlater en glatt, selv utseende. Fortsett dyppe en finger i vann og utjevning caulk til ønsket resultat er oppnådd.

Herding Caulk

Vannet i badekaret kan være drenert etter noen timer, men bruk ikke badekaret før caulk har fullstendig kurert. Silikon caulk er vanligvis vanntett etter 24 timer.