Terrasser med stein

March 30

Terrasser med stein

Bygge en uteplass nær hjemmet åpner opp en verden av underholdende og avslappende alternativer, fra bakgården grilling å slappe av mens du beundrer solnedgangen. Mange terrasser - særlig de som er installert av huseiere i stedet for fagfolk - er bygget med stein utleggere eller blokker. Disse stein konstruksjoner tilbyr en rekke fordeler over alternativer som plasstøpt betong, og kan ofte installeres uten profesjonell hjelp.

Fordeler

Stein terrasser tilbyr en rekke fordeler over alternativer som helles betong. For tillate små hullene og mellomrom mellom pavers terrassen til å skifte litt med endringer i jord temperatur og fuktighet. Med helles betong eller mortared murstein utleggere, vil slik skiftende føre sprekker. Alsom ved hjelp av lim som betong og mørtel ofte krever et profesjonelt preg; miksing, helle eller troweling feil av en amatør installasjonsprogrammet kan ødelegge hele terrassen. Men fordi utleggere ikke trenger lim, ikke er "angitt i stein" og du kan enkelt flytte utleggere nødvendig å gjøre opp for feil eller mismeasurements.

Typer utleggere

En annen fordel med en stein uteplass er rekke otpions i materialer. Stein utleggere inkluderer de laget av betong, samt naturlig stein, som skifer og selv granitt. Steinene også kommer i en rekke farger og former. Du trenger ikke å velge alle en stil for patio; Føl deg fri til å eksperimentere med å kombinere farger, former og stiler å oppnå idealet ser for patio.

Stiftelsen

Det viktigste aspektet for å installere en stein uteplass er å gi tilstrekkelig grunnleggende støtte for steinene. Dette innebærer ofte graving området til en dybde på 7 til 10 inches slik at steinene sitte fast på stabil undergrunnen. Du vil måtte dekke området med landskapsarbeid stoff for å hindre at ugress vokse opp til terrassen. Deretter kommer en lag av grus eller utleggermaskin base, som inneholder små steiner og støv. Dette laget støtter steinene og filtrerer regnvann ned fra overflaten, slik at det kan tømme i jorden i stedet for flom patio. Til slutt, et lag av utjevning sanden skaper en og glatte overflate som steiner kan sitte. Alle nivåer av foundation komprimeres og jevnet med en hånd forfalske eller plate komprimator sørge steinene sitte på en plan overflate.

Konstruksjon

Installere steinene én om gangen i ønsket patio design. Kutte steiner som nødvendig med en diamant-blad våt så. Diamant blad er sterk nok til å stå opp til kutting av stein, og vannet som brukes på så gir smøring for å hindre at bladet rive opp steinene. Kontroller at mens du installerer, nivået på terrassen det er flat og ikke har ujevne kanter som kan forårsake tripping. Fylle hullene mellom steinene med utjevning sand for et utseende.