Terrassebord materiale alternativer til tre

October 13

Terrassebord materiale alternativer til tre

Med behovet for konstant rengjøring, reparasjon og vedlikehold, kan tre dekk noen ganger krever mer arbeid enn forventet. På grunn av arbeidet som kreves, har terrassebord alternativer til tre blitt stadig mer populært. De tilbyr lite vedlikehold, enkel rengjøring og krever lite omsorg. Mange alternative dekk materialer er også gode valg for "going green." Ikke bare er de ofte laget av resirkulerte materialer, men de krever ikke sterke kjemikalier og løsemidler for tetting og rengjøring, og de kan redusere behovet for nylig høstet trelast.

Sammensatt terrassebord

Består av en blanding av ekte tre blandet med en beskyttende stoff, som PVC eller polyetylen, har sammensatt terrassebord kanskje det mest naturlige utseendet til terrassebord materiale alternativer til tre. Sammensatt terrassebord er mer motstandsdyktig mot fuktighet, skader og aldring enn naturlig tre, men krever litt vedlikehold, uansett tidlig krav av noen produsenter at det er vedlikeholdsfritt.

Bli kan kuttet sammensatt terrassebord, nagle og skrudd akkurat som naturlig tre, noe som gjør det til et godt valg for gjør det selv-prosjekter. Den kommer i to stiler, hul og solid sentre og en rekke farger.

Høy tetthet polyetylen

Ofte brukes i marine applikasjoner, er høy tetthet polyetylen eller HDP, kjent for sin langsiktige holdbarhet. HDP terrassebord materialer kommer ofte med 50-års garanti, en refleksjon av produsentens tillit i sin styrke og evne til å stå opp godt til ulike værforhold. Som sammensatt terrassebord, HDP terrassebord kan bli kuttet og samlet på samme måte som tre, og ifølge amerikanske plast trelast, beholder skruer og festene 30 prosent bedre enn naturlig tre.HDP kommer i en større rekke farger enn kompositt terrassebord. Det er vanligvis produsert med en imitert trestruktur gi utseendet av naturlig tre.

PVC

PVC terrassebord kan være en av de enkleste materialene å vedlikeholde og ren. Det krever ingen tetting, flekker eller maleri, som noen komposittmaterialer, og kan vanligvis rengjøres ved å spraye den ned med vann. På den annen side, PVC ikke ser eller føler naturtre. Faktisk, er utseendet beskrevet som ligner på vinyl inngjerding.

Mange PVC dekk komponenter er styrket av aluminium ribbing inni. De er krever spesielle koblinger og ikke kuttet eller samlet som tre. PVC terrassebord er tilgjengelig i farger vanligvis ikke finner i sammensatte terrassebord, som hvit og grå.