Terrarium boller for planter

December 3

Terrarium boller for planter

Når du gjør et terrarium, oppretter du en selvstendig økosystem med evnen til selv vanning. Du må kanskje vann terrarium regelmessig, men hvor ofte avhenger av størrelsen på beholderen åpning. Noen terrariums har lokk eller dekker, mens andre har åpninger i ulike størrelser, slik at vannet i bollen å fordampe. Beholdere eller boller holder terrarium planter bør gjøres gjennomsiktig materiale, for eksempel glass eller klar plast.

Gullfiskboller i utgangspunktet og akvariet

Den klassiske måten gjenbruk en gullfiskbolle eller akvariet er å snu beholderen i et terrarium. Akvarier har vanligvis flyttbare lokk, gjør det enklere å montere miniatyr økosystemet. Sprøyting glassbolles innenfor veggene med vann fjerner jord rester fra glassvegg, samtidig legge vann til jord for fremtidige vanning. Gjøre ikke for å overwater, blir våt jord moldy.

Glass og vaser

Når du har brutt alle glassene i et sett, men en, er det ingen grunn å kaste gjenværende glasset. Avhengig av sin form og størrelse, kan det gjøre en interessant terrarium bolle. Brennevin snifters gjøre ideelle miniatyr terrarium boller. Slå en glass blomst vase i et terrarium.

Terrarium boller

Stedet for å bruke en glassbeholder du har rundt huset, kjøpe en glassbeholder designet spesielt for terrariums. De kommer i en rekke former og størrelser. Finne dem i delen hage eller på håndverket butikker. Et annet alternativ er å kjøpe en glassbeholder med lokk, som et glass cookie jar.

Resirkulerbare.

Resirkulere glass krukkene ved å slå dem i beholdere for terrariums. Dette er spesielt nyttig hvis du planlegger et terrarium prosjekt med en gruppe av skolebarn eller speider tropp. Hvert barn bruke en glasskrukke er rimeligere enn å kjøpe boller. Vaske glassene grundig og suge av etikettene før du fortsetter med prosjektet. Du kan eller ikke kan velge for å sette glassene lokk på, etter montering terrariums, for å holde fuktigheten inne i containere. Ønsker du litt luft å komme inn i beholderen, slå noen hull i lokket.