Termitter i Drywall

July 19

Termitter i Drywall

Termitter har eksistert for millioner av år, og er en viktig del av verdens økosystemet. Disse små brune, hvit eller tan farget insekter hjelp anlegget og trevirke, tilbake næringsstoffer til jord, mens tunneler de skaper i jord hjelp fremme plantevekst. Men når disse insekter begynner invaderer hjemmet, blir de skadedyr som krever behandling å forhindre eller stoppe skader som oppstår i strukturen.

Termitt kosthold

Mange antar at termitter feed på tre, men dette er ikke sant. Termitter spiser et materiale kalt cellulose, som finnes i anlegget celle vegger. Cellulose er finnes i mange forskjellige tre og tre-baserte produkter, inkludert, men ikke begrenset til, tre, papirprodukter, papp og gips. Om dette er deres matkilde, er termitter ikke kunne fordøye cellulosevatt. Symbiotiske protozoer og andre mikroorganismer som anses for å være vennlige innbyggere - som betyr at de er gunstig for termitt - lever i termitt og hjelpe på fordøyelsen av cellulose, ifølge University of Hawaii.

Identifikasjon

En termitt koloni må finne måter å kvitte seg med sin avfall og avføring. Dette gjør termitt tunnel utover fra viktigste kolonien og presse sine avfall ut gjennom tunnelen hullet. Avfall vises å være lite pellets, som noen mennesker kan forvirre med sagflis. Hvis det er termitter i gips, kan tunneler også være synlig i gips, som en liten eller stor innrykk som reiser langs veggen på ett eller flere steder.

Annet underskriver av Infestation

Bortsett fra de fysiske skader, kan hus også se et stort antall bevinget insekter vises, spesielt i månedene mars, April og mai. Bevingede termitter eller swarmers, la den viktigste kolonien å starte nye kolonier av sine egne. Selv når inne i hjemmet, disse swarmers sjelden overleve utenfor den opprinnelige kolonien, de fortsatt angir at det finnes en infisering.

Behandling for termitter

En vanlig behandlingsalternativet for termitter er en agn felle. Disse feller er installert eller satt inn det infiserte området, som over gips eller undergrunnen, som ledes av produsentens instruksjoner. Disse feller bruker vanligvis en vekst inhibitor, som senker veksten av termitt og eventuelt dreper dem. Disse feller er gjentatte ganger fylt med den vekst inhibitor til ingen flere termitter finnes. Når termitt er fjernet, må gips og alle berørte strukturelle elementer byttes.