Termitter etter regn

November 21

Termitter etter regn

Termitter kan leve før de er ca 50 år gamle og de er raske til å reprodusere, spesielt etter en nedbør.

Regn

Det er mange forskjellige typer termitter. Underjordiske termitter sverme i grupper om høsten og våren, spesielt etter en regn. Krydde betyr de forlater redet, og reiser rundt 600 fot til Finn nye næringskilder og mate.

Habitat

Termitter leve ikke bare i tre. Underjordiske termitter, som finnes over hele USA, bor i reir i bakken eller i våtrom over bakken. Pytter nær grunnlaget for en struktur, inkludert pytter forårsaket av regn, er en perfekt base for termitter.

Identifikasjon

Identifisere en termitt infestation kan gjøres ved å sjekke skadet Wood og leter termitt vinger som ble utgytt. Termitter kaste sine vinger når de finner et sted å bygget et rede. Gjørme rør fra fundamentet til treverk er også et tegn på termitter.

Forebygging

Hindre en termitt infestation kan gjøres ved å rydde opp i bakgården og ikke la tre partikler liggende rundt. Forebygge eventuelle pytter rundt huset er en annen måte å hindre en termitt infestation.

Løsning

Bli kvitt en termitt infestation kan gjøres av en profesjonell skadedyrbekjempelse. Kjemikaliene brukes til å kvitte seg med koloniene. Termitt agn kan også brukes.