Termitt er i min utenfor planter

February 18

Termitt er i min utenfor planter

Mange mennesker liker voksende utenfor planter av alle slag. Vegetabilske hager, blomsterbed og en "grønn" titt rundt utsiden forbedre en home utseende. De gir en givende og sunn livsstil. Det er mange utfordringer til voksende utenfor planter. Planting sykluser, beskjæring og ugress er vanlige bekymringer, men termitter vises i hagen presentere et spesielt problem.

Hvorfor er termitter i planter?

Noen anlegg er et mulig termitt mål. Cellulose er hovedkomponenten i et anlegg celleveggen struktur, så ingen anlegget er trygt fra termitter. Planter som utvikler en woodlike struktur, som buskas, er imidlertid mer utsatt på grunn av økte mengden cellulose innhold i sminken deres. Disse typer utendørs planter tiltrekke en godt kjent og svært ødeleggende slags termitt, underjordiske arter.

Hvilke planter er i fare?

Noen anlegg er et mulig mål for termitter. Cellulose er hovedkomponenten i et anlegg celleveggen struktur, så ingen anlegget er virkelig trygt. Planter som utvikler en tre-liknende struktur som buskas, er imidlertid mer utsatt på grunn av økte mengden cellulose innhold i sminken deres. Disse typer utendørs planter tiltrekke en godt kjent og svært ødeleggende slags termitt, underjordiske arter.

Hvordan finner termitter utenfor planter?

Termitter ende opp i en bestemt plante eller et tre ved en tilfeldighet. Termitter produsere reproduktive nymfer hver vår og høst når luften temperaturer og fuktighet er optimale. Disse termitter, kjent som swarmers, vokse vinger og fly kort avstand fra kolonien, vanligvis innen 15 til 30 fot med mindre de fange en bris. De menn og kvinner land, kaste sine vinger, hule i bakken og starte en ny koloni. Hvis utenfor planter i nærheten, bevege termitt naturlig mot dem.

Hva bør jeg gjøre?

Ring et profesjonelt termitt selskap for å kontrollere og behandle termitt infestations. Unngå planting noe innen 12 inches av foundation, siden underjordiske termitter bruke røtter som en vei til hjemmet. Vinstokker som vokser på siden av et hus også gi en naturlig inngangspunkt. Ellers noen swarmers som du finner i utendørs planter er ikke en umiddelbar trussel, men en profesjonell inspeksjon av eiendommen er en klok idé.