Termitt behandling informasjon

December 15

Termitt behandling informasjon

Hvis termitter etablere kolonien i et hjem, kan de raskt gjøre omfattende skade på vegger, tak og foundation. Termitter kommer i mange varianter, og størrelsen på deres reir området fra flere hundre tusenvis av arbeidstakere. Mens hus bygges med termitt barrierer på plass, gi termitt behandlingstilbud huseiere metoder å ødelegge termitt reir som allerede har blitt et problem.

Drywood og bakken

Termitt som regelmessig skade hus kommer i to hovedtyper: drywood og bakken. Drywood termitter kan oppstå i hele huset, ikke krever mye fuktighet å trives og har kolonier med noen hundre medlemmer. Bakken termitter krever en fuktighet kilde av noe slag, og har mye større kolonier som pleier å bli plassert under jorden. Bakken termitter kan gjøre skade raskere, men drywood termitter kan være vanskeligere å finne.

Pest kontroll selskaper

Grunnen pest kontroll selskaper bruker så mye tid håndtere termitt problemer er at huseiere ofte strever med å finne og behandle infestations. Uten trening og riktig verktøy, kan det være vanskelig å finne der reiret er og hvordan termitt utvikler seg gjennom et hus. Huseiere som ikke har erfaring i termitt problemer bør minst kontakte en profesjonell for å finne ut hvor reiret.

Væsker

Flytende termitt behandlinger finnes sprayer som brukere bland og deretter bruke på bakken og grunnlaget for huset. Disse behandlingene inneholder sterke giftstoff som drepe omkringliggende termitter og skaper en barriere som gjør det vanskelig for termitter å gå inn i huset. Termitter allerede i huset er fanget det og ofte dø uten tilgang til jord eller resten av reiret.

Agn

Agn er stasjonære feller laget for å gi mat for termitter - mat som er fylt med en gift som til slutt vil drepe dem. Noen feller settes i bakken mens andre brukes inne i huset. Form, materiale og Oktenol brukt forskjellig fra selskap til selskap. Målet er å få termitt å ta maten tilbake til reiret og mate den til dronningen, drepe dronningen og arbeidere og ødelegge reiret.

Borates og andre Protectants

Borates og lignende er utformet til å beskytte hjem fra termitt invasjonen. Borates brukes på tre brukt i hjem konstruksjon, som et lag med maling, og når termitter prøver å spise tre, det dreper dem. Denne behandlingen er effektiv hvis det brukes når et hus bygges. Hvis termitter finnes allerede, er det ikke så effektiv fordi termitt får tre ikke sprayet med borates.