Teppet & sofa rengjøring

February 22

Teppet & sofa rengjøring

Teppe og sofa rengjøring gå sammen, og med god grunn. Samme metoder, kjemikalier og maskiner brukt på tepper er egnet for rengjøring møbeltrekk. En tepperengjøringsmaskin trenger bare å bytte sin Tepperensing verktøy for en møbeltrekk verktøyet, og han er klar til å rense stoff. Spesialitet og tørr rene stoffer som silke og lær, krever ulike kjemikalier enn de som brukes på tepper. En profesjonell renere har imidlertid ingen problem tilpasning.

Steam utvinning

Selv om det er en misvisende benevnelse industri, er damp rengjøring den mest gjenkjennelige metoden for rengjøring teppet og møbeltrekk. Det fungerer ved å injisere stoff med et varmt rengjøringsmiddel etterfulgt av umiddelbar utvinning. Rengjøring er gjort av en tryllestav koblet til en tynn løsning slange og en tykk sugeslange. Tepperensing wand tillater rengjøring teknikeren å stå mens du arbeider på teppet. Møbeltrekk verktøyet er mye mindre, om lag 8 til 12 inches i lengde. Det kan teknikeren å rydde i tett sprekker og riller over møbeltrekk.

Sjampo metode

Sjampo metoden bruker en høy sudsing vaskemiddel for å rengjøre. På tepper krever sjampo rengjøring bruk av en roterende gulv maskin, også kjent som en etasje buffer. I stedet for en polering pad, vil en rengjøring tekniker legge en myk, nylon børste og en løsning tank til akslingen av maskinen. Rengjøring kjemiske mates fra tanken å penselen via en tynn slange. Scrub maskinen ved hjelp av sjampo kjemi plasseres skitt og rusk i suspensjon i sjampos skum. Tilsvarende er rengjøring det samme for møbeltrekk, men istedenfor å bruke en maskin, teknikeren bruker en svamp eller hånd pensel gjelder skummende blandingen til stoffet.

Rask tørr Bonnet rengjøring

Bonnet rengjøring, også kjent som rask tørr rengjøring eller lav fuktighet rengjøring, kan stoffet rengjøres og tørket i omtrent en time. For rengjøring av tepper, kreves et standard gulv buffer med runde lue knyttet. Panseret ligner en runde mopp. Rengjøring teknikeren spray teppet med et ikke-sudsing rengjøringsmiddel. Så buffs han teppet med panseret som absorberer rensemiddel, samt smuss og rusk fra gulvteppet. På en sofa, samme rengjøringsmiddel er sprayet, men en tykk frotté eller mikrofiber håndkle brukes til hånden buff.

Tørke ren metoder

Klesrens, betyr per definisjon, rengjøring med ut bruk av vann. Ved henvising til teppe rengjøring, betyr Klesrens vanligvis absorberende stoff, som er et kjemisk behandlet pulver som er stenket på overflaten av teppet, opphisset gjennom fibrene tiltrekke smuss og urenheter og deretter støvsuges vekk. Møbeltrekk Klesrens refererer til bruk av oljebasert rengjøring væsker, lik de som brukes av en klær tørr renere. Fagfolk bruker spesielle extractor maskiner med metall stridsvogner og sikkerhetsfunksjoner for å unngå branner, Klesrens væske er meget brannfarlig.

Støvsuging

Støvsuging teppet og sofaen er den beste måten å fjerne tørr jord og støv. Hvis venstre alene, vil skitt og støv slites ut din stoffer. Mens du går på teppet eller sitte sofaen, er du agitating den jord som har små, skarpe poeng, som et snøfnugg. Disse skarpe kanter forårsake små tårer i fiber, som til slutt vises som slitte deler av sofaen og teppe. Støvsuging dem bort, kan du utvide den nyttige levetiden av teppet og sofaen.