Teppet sjampo problemer

April 1

Teppet sjampo problemer

Alle trenger å feilfri deres teppe innimellom, og mens spot vaske det vil arbeide for en stund, hele teppet vil til slutt må rengjøres. Det er to hovedmåter å gjøre dette: du kan simulere teppet eller damp Rengjør den. Mens sjamponering er lettere å gjøre på egen hånd---du kan leie eller eie en carpet shampooer for mindre penger enn en damp renere---det er noen potensielle problemer som kan oppstå når sjamponering din gulvteppet.

Overwetting

De fleste teppe shampooers arbeid av helt soaking teppet og jobbet opp en skum med teppe førsteklasses sjampo. En muligheter problem når sjamponering er at du overwet teppet og føre vannet å sive inn i støtte og gulvteppet pute. Dette kan føre til permanent skade teppet. Overskytende vann kan også forlenge tørketid, kan det forårsake mugg skjemaet. For mye vann kan også fordreie din gulvplanker.

Skade møbler

De fleste tepper ta minst 24 timer tørr å ta på, men vil ta det lengre for teppets underliggende fiber tørke. Hvis du ikke vente på flere dager å erstatte din møbler, kunne møbler rust eller flekken. Dette kan permanent skade din møbler og kan få deg til å rengjøre rustflekker ut av teppet ditt.

Rester

Fordi shampooing prosessen er avhengig av helt soaking teppet og bruke sjampo, er det vanskelig å få alle rester av svært tett tepper. Hvis du lar selv den minste mengden av rester på teppe, vil det bli utsatt for støv og skitt partikler som vil bli enda mer tiltrukket teppet. Rester problemer er ikke eksklusivt til metoden shampooing, men de er forsterket av metodens måtte få teppet helt våt.

Langvarig tørke

Sjamponering er en av bare metoder som krever å få hele teppet våt. Som et resultat, krever det også en veldig lang tørketid. Siden du ikke kan flytte dine møbler tilbake på plass i flere dager, kan du rydde ett rom samtidig, eller forlate hjemmet helt.

Slitasje

De fleste teppe shampooers har roterende eller stasjonære børster. Stasjonære børster hindre overwearing av teppet, men er ikke så grundig som roterende børster. Roterende børster fjerne mer skitten men er hardere på din gulvtepper. Uansett hvilket alternativ du velger, vil din gulvtepper har blitt slitt ved rengjøring eller ikke så rene som de kunne.