Tennessee truet innfødte planter

January 25

Tennessee truet innfødte planter

Menneskelige aktiviteter har truet urfolk plantelivet på Tennessee. Leveområder for ulike lokale planter er ødelagt og mistet av utvikle landet over innsamling, tråkk, storfe beite, fritidskjøretøy skade industri og klare kapping av trær. Naturlige rekkefølge eller gradvis endring av habitater på grunn av rovdyr eller konkurrenter i de mindre gunstig for overlevelsen av art, spiller også en rolle.

Bare i Tennessee

Purple coneflower utvinne på grunn av tre tiår med bevaring innsats, igjen to innfødte planter på truede arter liste som finnes bare i Tennessee. Pyne's (Guthries) bakken-plomme (Astragalus bibullatus) har blåaktig lilla blomster, vokser mellom fem eller seks inches, og er en flerårig. Den finnes i steinete cedar glades eksisterer nå i tre plasseringer, alle i Rutherford County, Tennessee. Bolig og industriell utvikling har truet eller ødelagt sin habitater, samt nekte dumping, off-road kjøretøy trafikk, husdyr beite og en overflod av kanin.

Ruth golden aster (Pityopsis ruthii) er en gul-blomstring flerårig kjent for å vokse på to steder i Tennessee. Det er funnet, men bare sjelden i sitt naturlige habitat, sonen flom i elvene Hiwassee og Ocoee, i crevices av steinblokker. Dam bygging og giftig søl har alvorlig truet denne arten.

I og rundt Tennessee

To planter urfolk til Tennessee spredt i et lite område i Nord-Carolina der de er også truet. Disse to planter er vakre eksempler på naturens truede artisteri. Roan fjellet bluet (Hedyotis purpurea, var. Montana) er så sjelden at det finnes bare på noen fjelltopper i den sørlige delen av Appalachene. Det er en flerårig med dyp rød-lilla blomster og har blitt truet på grunn av tråkk turgåere og klatrere.

De spre avens (Geum radiatum) er medlem av Rosefamilien og kan vokse til 20 inches i høyden. De lyse gule blomstene finnes på bratte overflater og skogsområder. Denne arten er døende fra over samling av blomstene dekorativ, virkninger av en eksotisk weevil infestation og luftforurensning.

Utvide videre fra Tennessee, noen ganger i Kentucky, Georgia, Virginia eller selv Maryland samt Nord-Carolina, er åtte truede planter urfolk til Tennessee.

Fire av disse er den amerikanske hart's-tongue bregne (Asplenium scolopendrium americanum), Cumberland russearve (Arenaria cumberlandensis), grønn mugge-anlegget (Sarracenia oreophila), som muligens har blitt utryddet, og stor blomster skullcap (Scutellaria montana).

Andre er rock cress (Arabia perstellata), Virginia spiraea (Spiraea virginiana), starflower falske Solomon's seal (Smilacina stellata) og Tennessee gule øyne gresset (Xyris tennesseensis).

Unnslippe Endangerment

Tennessee purple coneflower (Echinacea tennesseensis), med sine lilla-rosa blomster, er medlem av solsikke familien. 12 August 2010 foreslått US Fish and Wildlife Service fjerning av Tennessee purple coneflower fra listen truede arter, der den ble plassert i 1979. Etter mer enn 30 år på den listen, har arten endelig stabilisert, reguleringer og bevaring innsats inkludert foreskrevet burns, fekting og kjøp av sedertre glade habitat.

Den opprinnelige coneflower finnes i tre fylker i Tennessee: Rutherford, Wilson og Davidson, sedertre glades og kalkstein tundraen. Hvis tatt fra den utrydningstruede listen, vil det fortsatt overvåkes i fem år for sin beskyttelse.