Temperaturforskjellen med en isolert Patio dekke

October 31

Legge til en dekke til ditt hjem patio kan gjøre det et behagelig sted å sitte selv når utenfor temperaturen er svært høy eller svært lav. Dekker isolert patio, som bruk av skum paneler, aluminium ark og/eller andre materialer, kan endre en uteplass er temperaturen i en rekke måter.

Former for beskyttelse

På solfylte dager gir en isolert dekning skygge fra solen. Dette reduserer temperaturen på terrassens overflate og luften over den. På kjøligere dager kan en patio dekket terrassen beholde varme. Som varmen stiger, det møter dekselet og forblir i generelt uteplass lenger, mye som loft isolasjon holder et hjem varm om vinteren. Dekker patio også holde terrassen tørr, øke sin temperatur ved å hindre fordampning av vann etter nedbør.

Temperaturforskjellen

Hvert individ patio og dekke setup vil tilby sin egen temperaturforskjell, som kan variere fra dag til dag og hele dagen, avhengig av værforholdene. Ifølge ICC evaluering tjenester, kan skum panelet dekker patio gjøre en forskjell på 10 grader Fahrenheit. Isolert patio dekke produsent prøve-Tech bemerker at produktene kan endre patio temperaturer så mye som 15 grader.

Faktorer

Mengden av temperaturforskjell at din patio dekning gir, avhenger av flere faktorer. Den patio er en viktig faktor. Noen terrasser får tvers breezes, som effektivt blåser varm luft ut fra terrassens åpne sider selv om det er en isolert dekke det å hindre varme fra stigende bort. En patio cover som gir skygge bare noen timer på grunn av sin posisjon vil ikke gi mye beskyttelse som en som gir full skygge hele dagen. En cover høyde og materiale påvirker også dens innvirkning på temperaturer.

Flere løsninger

Legge en isolert dekke er bare en måte å kontrollere varmen på terrassen. Gass og elektrisk plass varmeovner, som produserer varm luft i en begrenset plass, er også nyttige for å gjøre terrassen hyggelig på kjøligere dager eller kvelden. En isolert patio dekke kan hjelpe fange varmen og foreta med et Varmeapparat enda mer effektiv, forutsatt at varmeapparatet er tilstrekkelig klaring og vil ikke forårsake dekselet over. Flyttbare vegger eller skodder kan du sette en del av en uteplass å hindre vind, holde temperaturen på et rimelig nivå.