Temperatur forholdsregler for en glassbolle

June 7

Temperatur forholdsregler for en glassbolle

Glass boller og servise legge sjarmerende og unike stil til noen middagsbordet. Varm mat kan knekke disse boller, men som også kan skade gjestene. Bevissthet om noen enkle regler og tips vil tillate deg å tjene alt i en elegant og trygt måte, og bevare din favoritt glass-skåler for fremtidig bruk.

Hvorfor varme bryter Glass

Glass brytes under eksponering for høy varme fordi det er en dårlig dirigenten av varme. Hvis et lite område av et stykke glass varmes opp, vil det utvide mens resten av glasset vil forbli den samme. Hvis temperaturforskjellen er stor nok, vil denne sprekk glasset forskere kaller "termisk sjokk". Selv om glasset ikke knekker, kan det være betydelig svekket av varmen, selv etter glass avkjølt; eller det kan forvrenge, rendering bitene ubrukelig.

Velge en bolle

Før du bruker en bolle i kjøkken eller tabellen, kan du avgjøre hvilken type glass det er. Silikat glass, er som du finner i vanlige glass, bra for servering kjølig og varm væske. Bruk fingeren testen: Hvis du kan godt sette fingeren på hva du tjener, det er trygt å innlegge silikat glass. Bruke Borosilikatglass, bedre kjent som Pyrex varme elementer. Det utvider på et mye langsommere under varme, og er mindre sannsynlig å bryte.

Oppvarming forholdsregler

Unngå raskt oppvarming eller avkjøling alle glass fartøy hvis mulig. Bruk Borosilikatglass eksklusivt for serverer varme retter, unngå silikat glass helt. Hvis oppvarming og kjøling er nødvendig, kan du bruke en varmekilde som gir konsistent, selv, lav varme over hele overflaten av glasset, og overvåke den nøye. Unngå skarpe endringer i varme, som å plassere en rett fra fryseren på en oppvarming overflate. Holde en kost og feiebrett hendig i tilfelle fartøyet knuser mens oppvarming.