Tekniske Tips å fjerne Rust med strøm

March 14

Tekniske Tips å fjerne Rust med strøm

Fjerne rust med strøm eller elektrolyse de rustne, er noe nesten hvem som helst kan mestre, så lenge du forstår de grunnleggende konseptene for ledningsevne. Hvis du er i stand til å lade et batteri og har tilgang til en batterilader, er du godt på vei. For å fjerne rust elektrisitet effektivt, kan du følge noen grunnleggende tips.

Få høyre beholderen

Finne riktig beholderen er ikke alltid lett. Beholderen må være stor nok til å holde din del og anoden, metall objektet brukes under, sammen med nok vann til å senke delen helt. Du finner containere på jernvareforretninger, oppussing butikker og industrielle butikker. Restauranter og useriøs yards har også beholdere. Kontroller at beholderen er plast og nonconductive, og sterk nok til å motstå sprekker som vil forårsake lekkasjer.

Finne riktig anoden

Anoden er metall objektet som er ofret for å fjerne rust fra delen du ønsker å rengjøre. Denne anode vil korrodere under prosessen, så sørg for at det ikke er noe du trenger. En cookie ark, metall panne eller gamle auto del er alle alternativer her. Gamle lokk panner eller andre metall elementer du vil aldri bruke vil fungere bra.

Kjemikalier

Det kreves en kjemisk løsning å danne en "elektrolytt", væsken som prosessen er utført. Bruke natron eller "vask brus," som brukes i Klesvask maskiner. Begge er tilgjengelig i dagligvarebutikker i bakervarer varer midtgangen. En tommelfingerregel er å bruke 1 ss. for hver gallon av vann som brukes. Så er det fornuftig å kombinere natron med vann i et mindre, 1 - eller 2-gallon bøtte og fyll beholderen fra fartøyet. Legg bakepulver i riktig blandingsforhold hver gang du fyller mindre bøtte først, og fortsette å gjøre det til større beholderen er full.

Elektroder og batterier

Batterilader som er makt er en god idé. Du bør sette makt til høyest rating og holde det slått av og frakoblet før du er klar å gå. Angi hver elektrode slik det er nedsenket i vannet. Det trenger ikke å være fullstendig dekket av vannet, men verktøyet eller del er rengjøring gjør. Alltid koble positiv lader ledelsen anoden og negativ til delen du rense. Ikke Utfør denne operasjonen nær åpen flamme, ovner eller noe produsere en flamme, som prosessen slipper hydrogengass, som er brannfarlig.

Utføre prosedyren

Koble laderen og slå den starte prosessen. La laderen på gjennomføringen av de-rusting. Tiden nødvendig for å fullføre prosessen avhenger av mange faktorer, spesielt hvor mye rust finnes. Du vil kunne se når prosessen er fullført fordi alle rust skal ha slått til svart partikler. Hvis du ser en grønn film på metallisk, slå av laderen, fjerne delen og skrape dette fra med pensel eller et lignende verktøy. Prosjektet er gjort når du føler rust har fjernet.