Teknikker for tre dekk konstruksjon

July 22

Teknikker for tre dekk konstruksjon

Bygge en tre dekk er den mest kompliserte av snekker jobber, men det krever en forståelse av grunnleggende snekring teknikker. Et dekk som er bygget på et håp og en bønn kan holde for en stund, men det er bundet til å være mindre sikker og mindre holdbar enn bygget av noen som forstår bygging prinsipper.

Støtte

Den viktigste delen av dekk er delen som holder den opp. Enten det er en rekke konkrete piers eller noen trestolper, dekks støtte må være vertikal, nivå, og mer enn i stand til å bære vekten av strukturen. Ideelt sett angis dekk innlegg direkte på fjell. Hvis dette ikke er mulig, bør innlegg minst settes i bakken under frost linje å hindre duvende og bevegelse. Toppen av innleggene skal være hakk for å godta dekk bjelker, slik at lyset er hviler på innlegg snarere enn hengende ut av dem, støttes bare av bolter.

Terrassebord andre materialer

Terrassebord legges flat på bjelkene å skape et romslig og selv område med lett tilgang til huset. For å maksimere levetiden på dekk, må du bruke enten produserte materialer, press-behandlet tre eller tre som er motstandsdyktig mot råte, for eksempel cedar eller tamarack. Nye materialer utvikles stadig for terrassebord, og mange av dem har ikke vært rundt lenge nok for en konsensus å dukke opp på deres kvalitet. Når det gjelder kunstig terrassebord materialer som plast-tilført tre eller polyuretan terrassebord, gjøre omfattende forskning før du kjøper for å minimere risikoen for skuffelse.

Trapper og balustrader

Trapper og balustrader er områdene av en kortstokk der sikkerhet er av største prioritering. Trapper bør være utstyrt med solid håndtak. Rekkverk skal være riktig høyde og festet godt til dekk. Noen dekk har rekkverk som helle ut fra kortstokken og doble som rygger for innebygde seter. Jo høyere dekk er av bakken, desto mer viktig det er å ha rekkverk som vil holde en persons vekt hvis noen snubler mot en. Trapper og balustrader kan gjøres fra samme materialer som terrassebord selv.

En kortstokk vedlegges et hus

Mens en kortstokk skal knyttes til et hus å minimere bevegelse, bør det avhenge huset for støtte. Dette betyr at innlegg eller betong piers skal installeres ved siden av huset, så vel som under dekks ytterkanten, slik at hele kortstokken støttes av bakken. Når dekk er bygd, kan det bli stabilisert mot huset av tre cleats vedlegges undersiden av bjelkene og terrassebord som støter opp mot huset, og deretter skruen eller bolter disse cleats i siden av huset.