Teknikker for å gjøre en hage fontene

March 17

Teknikker for å gjøre en hage fontene

Vann er en integrert del av hagen som inkludert en vann-funksjonen kan være den siste finpussen til snu din hage i Eden du har forestilt. I motsetning til tar stor plass funksjoner som dammer, elver og fosser er en hage fontene lett å lage, kompakt og så rimelig som du ønsker å gjøre det. En hage fontene kan gjøre hage følelsen kulere og gi en verdifull vannkilde for sommerfugler og kolibrier.

Bassenget

Alle fontener begynne med et basseng å dukke pumpen og ta tilbake vannet. Hva du bruker for bassenget kan ofte bli funnet i garasjen eller hage skur. En enkel bøtte eller metall pan, halv tønne vin, keramiske potter eller urner kan alle bli bassenget av en fontene. Du borer et hull å trekke det elektriske ledningsnett gjennom bassenget, eller bare drapere den over kanten til å være skjult av planter eller steiner.

Funksjonene

De enkleste fontenene består av et basseng og en pumpe. For å legge høyden og rundt vannet, vil du noe for vannet å risle nedover. Keramikk eller leire blomsterpotter se vakre enten stablet oppå hverandre opp ned, eller ett sett perfekt inn i et annet for en myk vedlikeholdslading effekt. Iron håndpumper, urner, Brostein, steiner eller vannkanner er alle ting som kan danne funksjonene av fontenen din.

Pumpen

Nedsenkbare fontenen pumper er tilgjengelig i mange størrelser basert på to tall: gallons per time (gph) og maksimum løft. Hvis din bassenget holder 35 gallons av vann og vil vannet 3 fot høy, vil du trenger en pumpe minst 35gph og en 3 fot maksimal løft. Disse minimumskrav vil gi deg en langsom vedlikeholdslading av vann ned struktur. Hvis du vil at vannet å bevege seg raskere eller gi spray, øke gph på pumpen.

Setter den alle sammen

Pumpen kits kommer med slangen må du få vann til toppen av fontenen din. Hvis du kjøper en pumpe bare, følg produsentens forslag til størrelsen av slangen må. Slangen er billig og båret av nesten alle oppussing butikker. Koble slangen til pumpen og deretter kjøre det gjennom funksjonene til toppen av fontenen din. Fylle bassenget med vann, dukke pumpen, kobler den og nyte den nye vannfontenen.