Teknikker bruker Furi Santoku kniv

April 11

Teknikker bruker Furi Santoku kniv

Santoku kniv, som de laget av australsk selskap Furi, forenkler mat prep arbeidet med sin enestående dyktighet i chopping grønnsaker. Laget med sau foten blad form, Santoku kniv blad kurver å danne en 60 graders vinkel på spissen. Toppen av den Santoku kniv er med håndtaket. Kortere og tynnere enn en chef's kniv, har vanligvis en Santoku blad vanskeligere stålkonstruksjoner. Oversatt som "tre dyder", Santoku kniv utmerket til kutting, dicing og hakking, og er også egnet for skjæring fisk og litt kjøtt.

Instruksjoner

•Grip kniv håndtak med pekefingeren langs toppen av bladet og tommelen i kurven på Furis patenterte "omvendt kileformet" håndtaket. Krøll andre fingrene rundt håndtaket på motsatt side av håndtaket bump. For å sikre sikkerhet, hindrer omvendt kileformet figuren fingrene sklir frem mens affording mer kutte kontroll.

•Hold vegetabilske på plass på et skjærebrett. På grunn av thinness av Santoku bladet, velger du en plast, tre eller bambus skjæring overflate enn et glass eller marmor overflaten, noe som kan skade bladet. Skjær, lavere kniv på vegetabilske og trekk den mot deg.

•Gjenta kutte bevegelse langs hele lengden av vegetabilske. Hakkede terninger grønnsaker, rotere skjærebrett 90 grader og kuttet i skiver grønnsaker tvers for å opprette stykker av ønsket størrelse. Gropene i Granton edge mønster av bladet tillate hakkede grønnsaker å løslate med letthet i stedet for å stikke til bladet siden. Skyv hakkede grønnsaker med side av Santoku bladet ved siden av skjærebrett for rask samling.

•Assemble de hakkede bitene i en haug i midten av cutting styret ønsker du å hakke vegetabilske. Plasser den ledige hånden på kniven og bære bladet ned på vegetabilske stykker. Løfte kniven på spissen sin, skifte litt til side før bringe bladet igjen, og gjenta til grønnsakene er passende hakket. Velg en tradisjonell kokkens kniv i stedet for å hakke med mer av en rocking bevegelse.

Tips og advarsler

  • Vask og tørk din Santoku kniv for hånd umiddelbart etter bruk for lengre varig effekt i fjerne aktiviteter.
  • Skjerpe Santoku kniver med stein, eller kontakt en kniv skarphet spesialist.
  • Tynn men vanskelig stål blad av Santoku kniv er ikke utformet for å skjære gjennom bein, ledd og store kjøttstykker. Utfører oppgaver med Santoku kniv kan medføre chipping.