Tegn & symptomer på Mold forurensning

May 21

Tegn & symptomer på Mold forurensning

Mold forurensning er farlig og kan være livstruende. Tegn og symptomer varierer avhengig av mold og eksponeringsgraden. Mold vokser ofte mørke, fuktige steder, for eksempel kjellere, loft, garasjer og skap.

Husholdningenes tegn på Mold

Tegn av mold forurensning i et hjem kan inkludere en jord-lignende lukt og "misfarget lapper eller hytten eller flekkete vekst på veggene eller møblene," Ifølge California Department of Health. I tillegg mold kan vokse hvor det har vært vannskader.

Menneskelige tegn på Mold i hjem

Ved din reaksjon på det, kan du oppdage en mold i ditt hjem. De som er allergisk å mold har pusteproblemer, lunger, utslett, kløe, rennende øyne og kronisk hoste.

Mold farene

Mold kan forårsake kroniske helseproblemer for alle utsatt for det. Personer med eksisterende sykdommer, som autoimmune sykdommer eller astma, kan bli mer syk hvis utsatt for mold.

Hva å gjøre

Hvis du tror du har mold forurensning i hjemmet, umiddelbart begynne å rengjøring det før det blir verre.

Rengjøring Mold

Rengjøring mold kan være farlig. For å beskytte helse ved rengjøring, bære en maske eller bruke en respirator, unngå å utsette huden din til rengjøring materialer, bruk hansker og ventilere området godt.

Tips

Autoriserte fagfolk har kunnskap og utstyr til trygt og effektivt ren mold. Hvis du velger å få inn en profesjonell rengjøring, kontroller at selskapet har en gjeldende lisens, forsikring og erfaring håndtere mold.