Tegn & symptomer på en tett kondens avløp

April 16

Med konstant oppvarming og kjøling som foregår på air condition-systemet, er det rimelig å forvente noen kondens oppstår. Utenfor enheten, kondens går ned et avløp og styres fra maskinen og innsiden luft handler fungerer på en lignende måte, med drain regi kondens i en fange panne. Når avløpet tresko på enten enheten, kondens bassenger inne og kan forårsake problemer. En rask inspeksjon av ditt hjem vil trolig vise tegn og symptomer på tette av denne typen.

Air Handler drypp

Sjekk i luften behandlingsprogram for å fastslå om du kan se visuelle tegn på en aktiv drypp mens enheten kjører. Du kan se en treg drypper fra bunnen av luften handler. Du kan eventuelt selv se en pool av vann på gulvet eller utenfor enheten. Dette er nesten helt sikkert kondens avløp tette. Du må tilgang avløpet og klart det ut for å hindre mer lekker. Du må også være forsiktig med å sprute ut overflødig vann. Kontroller at du slår av strømmen før eventuelle reparasjoner.

Våt tepper

Hvis du har sett våt teppe rundt skapet der din luft behandleren er plassert, har så mest sannsynlig tresko vært der i noen tid. Vannet samles opp i luften handler og begynte sakte overfylte på gulvet. Teppet soaks opp vannet på gulvet, og våt stedet begynner å spre seg som mer vann brukes. Til slutt, er våt teppet synlig utenfor verktøyet skapet.

Mold

Noen ganger kan det være tette og vann sikkerhetskopien det lekkasje uten at du merker vannet. Kanskje du har ikke noen grunn til å sjekke det ut, og vannet har siden tørket opp gjennom fordamping. Du kan fortsatt se tegn på denne typen tette etter mold rundt i luften behandlingsprogram eller på gulvet under området der det tidligere var dryppet uten din kunnskap. Mold på dette området er et sikkert tegn på at det var nylig våt, slik at mold å vokse. Du bør tømme ut tette så snart som mulig.

Korrosjon og flekker

Se etter av utstyr eller vann flekker på overflater i luft handler eller utenfor kondensatoren. Korrosjon kan vises som hvite usammenhengende flekker på metall eller andre overflater og vannflekker samme retter kan være synlig på alle overflater i nærleiken av kondens avløpet.