Tegn på vel holde Tank feil

July 4

Tegn på vel holde Tank feil

Hvis du er avhengig av et godt for alle vann, du & rsquo; re utsatt for alle slags feil i systemet. Noen ganger er feil umiddelbar og tydelig, som med en brukket datakanal eller en burst tank, men andre ganger problemer begynne i det små og deretter eskalere. Identifisere svikt i en godt holder tank før den går helt kan potensielt hjelpe deg å miste vann systemet.

Pressure Loss

Hvis godt holde tanken er sviktende, er en av de første tegnene mangel på vann press. Slå på en tappekran, bare å ha vann piple ut, eller rødme toalett og måtte vente som det tar evigheter å fylle toalett tank er et par av symptomer som signal et problem.

Hvis du har en trykket tank, ifølge Inspectapedia, en forbruker hjelpenettsted, er problemet mest sannsynlig på grunn av trykket i tanken. Dette problemet kan være fra en svikt i trykket blæren, måleren eller tanken selv. Om tanken ikke er trykksatt type, kan tap av produksjon presset bety at vann lekker fra tanken og vannet er ikke høy nok til å opprettholde det nødvendige trykket.

Åpenbare lekkasjer

Hvis din godt holder tank har en lekkasje som ikke påvirker trykket, kan første symptomet på svikte finne vann på eller nær tanken. Hvis utsiden av tanken synes å ha perler av vann langs en søm eller ujevne sted, med liten eller ingen vann vises skyldes andre steder, det sannsynlig en lekkasje og ikke kondens.

Større lekkasjer kan forårsake store pytter som kan eller ikke kan være nær holder tank. Hvis lekkasjen er stort kan nok vannet strømme lav områder fra tanken og deretter basseng, opprette en dam med ingen åpenbare kilden. For å oppdage hvis dette vannet kommer fra tanken, prøv å oppdage hvor vannet har kommet fra. Se etter tegn til lekkasje fra tanken, som vann som strømmer ned på utsiden av tanken eller steder på bakken der vannet har strømmet på vei til dammen.

Kjører pumpe

Hvis du ser at pumpen å din kjøre kontinuerlig, kan det skyldes et problem med holder tank, ifølge Washington State Department of Health. Slå av alle vann på huset, og lytte for pumpen eller vann pumpes inn i tanken. Kontrollere nivået av vannet inne akvariet. Hvis den er lav, mistenke en skjult lekkasje.