Tegn på vaskebjørn på loftet

December 7

Tegn på vaskebjørn på loftet

Huseiere er vanligvis plaget av skadedyr som invadere deres bolig, uansett hvor liten eller ufarlig critters kan være. Men når skadedyr er større og kan gjøre alvorlig skade å din hjem som vaskebjørn, har du en alvorlig bekymring når de angir spacet. Vaskebjørn utgjør også flere helserisiko for mennesker og husdyr, inkludert rabiat og roundworm, så du definitivt ikke vil dem for romkamerater. Hvis du mistenker at vaskebjørn har tatt bolig på loftet, er det flere viktige tegn å se etter før du kaller en skadedyrbekjempelse ekspert.

Støy

En av de mest åpenbare tegnene at vaskebjørn har invadert loftet er støy fra verdensrommet. Kvinnelige vaskebjørn ofte ser for ly når de får klar å føde, finnes så ikke uvanlig baby vaskebjørn i et hjem, som er kjent for sine særegne vokal skravling. Voksen vaskebjørn kan i tillegg gjøre støy som de rote rundt loftet på jakt etter mat eller et sted å gjemme. Merk imidlertid at vaskebjørn er nattlige skapninger, slik de vanligvis bare lage støy etter mørkets frembrudd. Hvis du hører dyr lyder fra loftet i løpet av dagen, kan det være andre critters gjør seg hjemme.

Avføring

Hvis vaskebjørn har bodd på loftet i en lengre periode, samle avføring vanligvis i rommet. Vanligvis kan du skille vaskebjørn avføring fra de andre skadedyr, for eksempel mus eller ekorn, på grunn av størrelsen. Når behandlingen loftet for underskriver av avføring, bruke en maske og hansker fordi vaskebjørn avføring kan utgjøre en rekke helserisiko, inkludert roundworm. Vil du leie en profesjonell rengjøring å rengjøre loftet i avføringen.

Revet portrom

Hvis du mistenker at en revet eller revet åpning er din skadedyr inngangspunkt til loftet, arbeider du sannsynligvis med raccoons. Andre gnagerne, som ekorn, besitte, rotter og mus, vanligvis angi en bolig gjennom eksisterende hull. Vaskebjørn, derimot, kan tvinge seg inne tygge eller rive med sine klør. De er sterke nok til å rippe i taket, soffits og åpninger, så det er ikke vanskelig å finne en måte til loftet.

Fotavtrykk

Et loft er ofte en støvete plass, så du kan observere dyr fotavtrykk eller spor langs kanaler eller andre områder av loftet. Vaskebjørn ha svært særegen spor fordi de pleier å være større enn andre skadedyr og har fem tærne på alle poter. De har også lang klør som la et gjenkjennelig inntrykk som er vanligvis lett å identifisere.

Interiør skade

En annen vanlig kvittere av vaskebjørn på loftet er betydelig skade inne plass. Mens mus, rotter og ekorn kan gnage eller tygge på ulike objekter, er vaskebjørn sterk nok til å rippe til veggene, trekke hverandre rørledninger, rive isolasjon og tygge gjennom ledningene. Hvis du har elementer lagret på loftet, kan de også rive i poser, bokser og andre lagercontainere på jakt etter mat.