Tegn på vannskade

October 8

Tegn på vannskade

Vannskader problemer er ofte skyldes en brutt rør eller dårlig avløp. Hvis dette ikke fast i tid, skader kan eskalere til flom, vegger kollapset og problemer. For å finne lekkasjer, må du først identifisere skader forårsaket av vann i stua.

Flekker

Når du ser flekker på veggen, er det fordi det er vannskader i hjemmet ditt. Disse flekker gjøre veggen ser ugjennomsiktig, som om fargen har en dramatisk, mørkere skygge. Flere flekker vises innen noen dager hvis du ikke finner ødelagte røret først.

Fuktighet

En uvanlig fuktig følelse i et rom er et tegn på vannskader. Når en kilde lekker vann gjennom vegger, noen ganger fuktigheten fordamper og produserer klam følelsen. Dette kan også skyldes påvirkning av klima i ditt område. Hvis rommet føles uvanlig fuktig, bør du utelukke noen vannlekkasje.

Drypp

En av de mest vanlige tegnene på vannskader, og den mest gjenkjennelige, er at lyden av en brukket datakanal. Prøv å lytte til denne dryppende, særlig om natten og i området nær der det er andre tegn av vannskader, som flekker eller en dårlig lukt. Dette vil lede deg til kilden til lekkasjen.

Økning i vann Bill

Hvis vannet ditt regningen øker plutselig, og du vet du ikke har brukt mer vann enn du vanligvis gjør, kan du begynne å lete etter en brukket datakanal. Dette er et tegn på at du har en lekkasje i huset og at du vil gjøre med vannskade å din økonomi, også.

Lakkskader

Når vannskade oppstår for en lang tid, vil du se at maling på veggene starter chipping, svulmende eller grus. Veggen starter peeling de forskjellige strøk med maling. Hvis du ser dette tegnet, bør du ringe en rørlegger umiddelbart fordi vannskader i en avansert fase.