Tegn på termitt skade på tre

July 8

Termitter anses sosiale insekter. Dette betyr at de lever i koloniene. Ofte kolonien er bygget i nærheten matkilde, som vanligvis tre. Derfor kan kolonien danne underjordiske nær en trestubbe eller nær tre funksjoner i et hjem. Men er det uvanlig for termitt å danne en koloni over bakken. Slik må du inspisere tre strukturer i ditt hjem for tegn for termitt skade minst en gang i året for å sikre at du fange termitter før de gjør en betydelig mengde av skader.

Tidsramme

Ifølge North Carolina samarbeidende forlengelsen, kan merkbare tegn på termitt skade på tre ta gjennomsnittlig 3 til 8 år vises, avhengig av bredden på veden.

Hul lyd

Når du trykker på tre som har blitt skadet av termitter, høres tre hult. Den mest effektive måten å sjekke for termitt skade bruker dette tegnet er tre med håndtaket på en skrutrekker eller en hammer.

Maling

Hvis tre er malt og du merke malingen ser ut som det er buckling må termitt skade. Ved nærmere ettersyn, kan som med et forstørrelsesglass, du merke pin hull i maling.

Skitten overflate

Som termitt tygge gjennom skogen, gjør de tunnelene ved hjelp av en kombinasjon av avføring, spytt og jord. Dette kan se ut som en linje av skitt på treet, og i noen tilfeller kan du se små vinger i området.

Fliser

Det kan hende Splinter av tre rundt huset, som er en kvittere av termitt skade. Dette gjelder spesielt hvis termitt er chewing igjennom tregulv.