Tegn på Foundation problemer

January 20

Ustabil undergrunn, invasiv rotsystem, utvide jord forårsaket av grunnvann, fryses eller naturkatastrofer som jordskjelv kan hver spiller en rolle i foundation skade hjem. Denne typen strukturelle problemer kan føre til dyre reparasjoner, og prisen vil bare gå opp som skaden blir verre. Diagnostisere et potensielt problem med foundation før den blir alvorlig kan redusere mengden arbeid som er nødvendig for å stabilisere hjemmet. Knowing skiltene foundation problemer er den beste måten å snuse opp problemet tidlig.

Ujevne gulv

Hvis du oppdager gulv i ditt hjem er ujevn, det er en sjanse årsaken til skråningen i gulvet er synkende grunnlag. Hvis du er sikker på gulvene ble tidligere og nå en golfball ruller sakte i en retning når plassert på gulvet, kan det indikere store strukturelle problemer begynner å danne under huset.

Murstein separasjon

Inspisere utsiden av en murstein hjem for å se hvis mursteinene er sprukket retning mørtel. Hvis mursteinene er atskilt fra hverandre, eller hvis mursteiner selv er sprukket på en linje, kan det være et tegn på det grunnlaget har problemer, ifølge Superior Foundation reparasjon nettstedet. Som grunnlaget synker på én side, men ikke den andre, vil trykket fra synkende foundation føre høyere siden av huset langsomt bryte fra undersiden.

Sprakk vegger

Samme prinsipp som gjelder murvegger på utsiden av huset gjelder vegger på innsiden av huset. Ettersom grunnlaget skifter, er det sannsynlig at veggene i hjemmet vil sprekke. Hvis det er lang, vertikale sprekker i veggene i hjemmet interiør, er det sannsynligvis et problem med foundation. Ofte vil molding rundt taket, spesielt i hjørnene i et rom, skille fra taket, indikerer det har vært en foundation SKIFT.

Dører og Vinduer lukker ikke

Hvis dører og vinduer i hjemmet nylig arbeidet uten problemer åpning og lukking og plutselig vanskelig å åpne eller lukke, kan det være et tegn på foundation problemer. Noen ganger er tipset mer subtil. I stedet for å bli sittende fast stenge eller å være vanskelig å lukke, kan det bare være overdreven knirkende. Dette betyr vanligvis at bevegelsen i foundation har vært mindre til dette punktet.