Tegn på en vel gå tørr

October 18

Tegn på en vel gå tørr

En brønn er et system som brukes til å utarbeide vannet fra en underjordisk vannkilde. Vanligvis er et hull boret inn i mettede jord eller stein, med et rør inn for å trekke vann til overflaten. Mange boliger og kommersielle bygninger i distriktene stole på godt vann systemer fordi de har ingen tilknytning til kommunale vann og strømforsyning.

Typer

Brønner bruk vann lagret i en underjordisk brønn, som ifølge Canada boliglån og Housing Corporation, er en formasjon av steiner eller løst materiale som produserer en betydelig mengde vann når tappet av en brønn. Lei brønner brukes til grunne eller overflate vannboring. Disse brønnene stole tungt på nedbør å unngå kjører tørr. Dypere brønner er vanligvis boret, som koster mer å konstruere, men gir sikrere vann og mindre sjanse for å kjøre tørr på grunn av nivået på vannet tabellen slippe under nivået av brønnen.

Tegn

Det finnes en rekke tegn gitt av tappevann Council som viser et godt kjører tørr. En enkel signifier at en brønn er tørt er når kranen er slått på, ikke vann vises med at pumpen er suger luft fra godt og ikke vann. Utseende og smak av vannet gir også ledetråder til vannstand. Vannsystemer rådet forklarer at vann kan vises uklart eller gjørmete, med en annerledes smak. En spluttering kran med intermitterende vann er også et tegn på pumpen prøver å trekke vann fra brønnen men finner det meste luft. For å sikre dette er tegn på lav vannstand og ikke problemer med strøm eller sikringer koblet til pumpen, de vannsystemer anbefaler måle nivået av vann i brønnen å bekrefte lave nivåer.

Tørre brønner

Det er flere grunner til hvorfor et godt kjøres tørr eller har et redusert vann. Ofte pumping priser for en brønn er større enn tilbudet av vann tilgjengelig og hastighet vannet lades. Under vannmangel, det er vanlig for vannet tabellen nivået til drop under nivået av pumpen røret, og godt skjermen blir blokkert av fine partikler som sand.