Tegn på en syk oliventre

May 10

Tegn på en syk oliventre

Oliventreet kan leve opp til 500 år og kan overleve tørre klima og temperaturer opp til - 10 grader uten frost. Den tykke, tøff bagasjerommet har en robust og omfattende rotsystem som beskytter det fra tørke, brann, og gir det muligheten til å regenerere treet selv om aboveground strukturen er ødelagt. Men selv med alle disse styrker, oliventreet er ikke uovervinnelig. Ved å undersøke treet vil du kunne fortelle om det er sunt eller ikke.

Verticillium vil

Verticillium vil har mange symptomer som inkluderer den plutselige wilting blader, stikker av løv grenen, innover-curling blader og den døende av skudd og greiner. Andre tegn inkluderer blader som mister sin grønne glans og slå kjedelige grå til brune, svidd blader, og bladet, frukt og blomst faller, Verticillium vil er en sopp som overlever i jorden og røttene til et tre og regneark oppadgående gjennom bagasjerommet. Det sendes til andre planter gjennom rengjort verktøy brukt på en infisert plante og ved å plante nye planter i infiserte jord. Det er ingen kur for Verticillium vil. Når venstre ukontrollert kan det drepe planten.

Oliven knute

Oliven knute er preget av kremet hvitaktig grov galls 1/2 tommers til 2 inches i diameter på stammen og greinene på et tre. Galls bli svart over tid og kan sive bakterier. Bakterier inn vanligvis gjennom et kutt eller åpne i treet og avbrudd vann og sukker tilbudet, forårsaker døde grener og fallende blader. Oliven knute er vanskelig å kontrollere det spres ved vanning og regn. Bakterier kan overføres til andre planter gjennom infiserte sheers og kan drepe treet hvis infeksjonene oppstår på bagasjerommet på en ung treet. Tiltakene er tilgjengelige til å vedlikeholde og undertrykke infeksjon av oliven knuten.

Frukt mumifisering

Frukt mumifisering er tydelig når brune lesjoner vises på olivenfrukten og utvide. De ta til slutt over hele frukt huden etterlot bare en innskrumpet brun mumien av oliven. Frukt mumifisering er resultatet av soppen Gleosporium olivarum. Den starter ved distale olivenfrukten er hjulpet langs av tilstedeværelsen av vann. Kombinasjonen av vann og fuktighet forårsaker infeksjonen spres, føre til frukt slipp og økt Surhet i utdraget olivenolje. Frukt mumifisering er mer vanlig i Portugal, Hellas og Libanon og kan forebygges ved hjelp av soppdreper før regntiden.

Leaf Spot

Leaf spot forårsaker bladene av oliventreet slå chlorotic, gule eller hvitaktig i farger. Også blir på undersiden av bladene dekket i en sopp som ligner svart støv dekker overflaten av bladet. På et tre med leaf spot bladene faller og fruktene utvikle brun lesjoner og ofte faller til bakken for tidlig. Leaf spot overføres til andre deler av treet gjennom vanning men kan stoppes ved beskjæring og bruk av ulike plantevernmidler.

Skadedyr

Alle angrep av skadedyr på oliventreet kan være skadelig for treet og frukten. Oliventreet har tre viktigste insekter som trekkes til den. Frukt fly, oliven møll og svart skalaen kan alle få alvorlige problemer til oliventreet. Disse skadedyr kan spise og lå larve i den grener, bark og frukt forårsaker en infisering. En infested treet kan miste frukt, blomster og blader. Det kan bli hjulpet av beskjæring og plantevernmidler.