Tegn på Bed Bugs

October 19

Bed bugs plage boliger, hoteller og moteller i byer over hele USA og verden rundt. Noen infestations er fulle blåst før beboerne er klar over deres eksistens. Det er fire måter å se etter sengen avlyttinger i hjemmet eller på et sted du har tenkt å sove. Dermed er du kjøpedyktig forhindre spredning av disse ekkel og plagsom skapninger. Spare de ubehagelige bivirkningene av deres biter.

Identifikasjon

Bed bugs ofte funnet i USA kalles Cimex Lectularius. Omtrent samme størrelse som apple frø er de vingeløse og rødaktig brun i fargen. De er ikke rask bevegelse feil og kan oppdages ganske enkelt med det menneskelige øyet, men man må lære når og hvor du finner dem.

Betraktninger

En av de første tegnene på sengen avlyttinger er biter på huden med litt hevet røde renner:. Intens kløe vanligvis følger biter. Fleste lider en allergisk reaksjon på bed bug's spytt, som fører til både kløe, hevelse og rødhet.

Funksjoner

En annen vanlig kvittere av tilstedeværelsen av sengen avlyttinger er tilfeldig små dråper eller flekker av blod på ark eller madrass. Dette kan indikere tilstedeværelse av sengen avlyttinger fôring på menneskelig blod i tilfeller der menneskelige ikke opplever avslørende renner: eller kløe.

Identifikasjon

Se om bed bugs, fjerne alle sengetøy og se etter faktiske programfeil eller bed bug rusk (avfall eller blod) i bretter i madrassen og boks våren. Når et område med stoff piping, som omkretsen av madrassen og alle puter.

Tidsramme

Hvis du mistenker et angrep av sengen avlyttinger, er det best budet å ringe en exterminator å avgjøre deres tilstedeværelse og utstede en protokoll av utryddelse. Men det finnes måter å fange bed bugs i bevegelse. Siden de nattlige, sette vekkerklokke omtrent en time før daggry. Har en liten lommelykt hendig. Belysning av en lampe vil føre dem å scurry. Spot belysning fra en lommelykt er sannsynlig å fange noen som de forlater området av seng du sover og retrett på sømmene.

Advarsel

Husk å følge informasjon fra utryddelse fagfolk til å eliminere bed bugs hjemmefra. Siden de spres raskt og enkelt gjennom klær, tepper og sengetøy, kan det være nødvendig å erstatte mange av disse elementene når området har vært utryddet.