Tegn og symptomer på innendørs Mold

July 31

Mold er et alvorlig problem som berører huseiere. Mold vokser på alle typer underlag hvis fuktighet i hjemmet. Mold utvikler på overflater som tre, teppe og papir og forårsaker uønskede helseeffekter i noen mennesker. Tilstedeværelsen av mugg i hjemmet øker risikoen for astma sykdom, allergiske reaksjoner og åndedrettsproblemer.

Lukt

Formen har en musky parfyme som er ofte den første indikasjonen på at et hjem har mold vokser et sted. Voksende mold vises ofte i områder du ikke kan se lett, slik lukt er det eneste tegnet du har. Lukter en mugg eller musky duft, skal spesielt når du slår på klimaanlegg i hjemmet, be deg å søke etter andre betydelige tegn på økende mold.

Muggvekst

Synlig muggvekst er et tydelig tegn av mold, men du bør ta selv en liten mengde muggvekst alvorlig. Baderom fliser er et område som ofte har muggvekst fordi det er en stor mengde fuktighet, og flis og grout er svært porøs og oppmuntre mold. Andre områder i hjemmet som fuktig eller mørke steder, kjelleren og klimaanlegget er vanlig for mold utvikling. Mold kan se ut av orange, hvit eller svart eller kan se grønne og slimete.

Sykdom

Allergiske reaksjoner forekommer i sensitive personer når mold eksponering oppstår. Et tegn at mold finnes i ditt hjem er når de som har allergi eller astma besøke hjemmet og ha en reaksjon, eller du lider av hyppig sykdom. Folk som er følsomme for muggsopp symptomer under eller etter mold eksponering som tungpustethet, øyeirritasjon, nese eller hudirritasjoner. Astma lider opplever ofte en økning i astmasymptomer med eksponering for mold, og de med kroniske lungesykdommer utvikle ofte infeksjoner i lungene etter mold eksponering. Akkurat hvor mye mold eksponering det tar for å lage noen syke, avhenger av hver enkelt. Ifølge Florida Department of Health er bestemte grupper mennesker mer utsatt for utvikle komplikasjoner av mold eksponering. Inkludert i disse gruppene er eldre, babyer og barn, de med svekket immunforsvar som AIDS lider eller kjemoterapi pasienter og de med åndedrettsproblemer som astma eller kronisk lungesykdom.

Fuktighet

Fuktighet stimulerer veksten av mold, så hvis du bor i et område med høy luftfuktighet du bør undersøke hjem for underskriver av muggvekst regelmessig. Bruke en luftfukter, flom fra innendørs synker, oppmuntre vannlekkasje og overflødig kondens alle mold utvikling. Mold må ha et sted å vokse og trives, næringsstoffer og fuktighet å utvikle.