Teen skap ideer

May 5

Åpne døren til gjennomsnittlig tenåring skapet bærer en viss risiko. Fjellene i klær og andre mysterium innholdet søppel mange unge skap. En renovering av plass gir tilpasset og organisert plass for tenåringer. Ta kontakt med tenåringen gjennom planlegging og organisering prosessen å sikre prosjektet oppfyller forventningene hennes. Samarbeider også tillater henne å sette mot hennes personlighet i arbeidet.

Sortering

Alle ungdoms skapet prosjektet begynner med sortering gjeldende innhold i feltet. Fjern alle klær, tilbehør og andre elementer som havner i skapet. Fullføre en Standardsortering for å fastslå hvilke elementer vil bli returnert til skapet. Donere eller selge de andre elementene. Fullføre en ny runde med sortering som skiller klær i kategorier. Vurdere personlighet tenåringer når kategoriene. Ideer inkluderer sortering klær etter sesongen, stil eller type. Sko og tilbehør får en egen kategori.

Organisasjon

Vurdere kategoriene klær når organisasjonstypen for ungdoms skapet. Vurdere om hun har mer hengende eller kaste klær. Faktor i tilbehør og sko som må lagres i skapet. Vurdere funksjonaliteten til den gjeldende hyller og hengende systemet i skapet. Hvis det passer din ungdoms behov, returnere elementene til skapet, plassere elementene i hver kategori ved siden av hverandre. Hvis det gamle systemet ikke er funksjonell, Velg et skap organisere systemet eller legge kar og hyller til dagens system. Vurdere en kleshenger fargekoding system og etiketter på hyllene å opprettholde organiseringen av plassen.

Dører

Døren alternativer for et barns skapet variere etter budsjett og personlige stil. Tradisjonell skyve eller bretting dører fortsatt et vanlig syn i mange soverom. Legg til en morsom skyggen av maling til dørene til infundere ungdoms personlighet. Bruke vinyl klistremerker eller sjablongen bilder på malte dører som blander med det generelle temaet for rommet. Vurder å bruke gardiner eller panel av stoff til å lage et snodig utseende. Strenger av perler tilby et lignende alternativ for åpningen av skapet.

Walk-In Closet alternativet

En walk-in closet i et barns rom åpner andre muligheter for bruk av plass. Ekstra mellomrom gir et ideelt gjemmested eller studere område for teen innbygger. Legge til et lite skrivebord i et hjørne av skapet. Gi oppgave belysning for å sikre hun har nok lys til å fullføre lekser eller lese. Legge til bønne poser eller myke puter på gulvet av skapet å skape et lounging område. Plassere en forfengelighet i walk-in skapet gir henne et sted for klar om morgenen uten å ta over badet.