Tasers vs Pepper Spray

August 25

Når det gjelder sikkerhet, kan du aldri være for forsiktig. Du kan kjøpe en rekke produkter, men sannsynligvis er to mest populære Taser pistol og pepper spray. Men før du kjøper en av disse, bør du vite om fordeler og ulemper av hver.

Tasers

Det finnes to typer Tasers. Først er avhengig av direkte kroppskontakt. Festet til Taser er to sonder sender ut elektrisk støt på komme i kontakt med en angriper. På den andre typen Taser, er to liggende knyttet til ledninger som kan skyte opptil 15 fot unna. Utstikkerne fester seg til huden eller klær, og elektrisk støt sendes gjennom ledningene. Begge Tasers stun midlertidig angriperen, tillater deg å gjøre en rask komme unna. De fleste Tasers har vanligvis én eller to skudd. Sjokket sendt av Taser har ikke noen varige effekter på personen som var tased.

Pepperspray

Pepperspray kommer fra oljer i ulike paprika. Det fører til en brennende følelse når du kommer i kontakt med huden. Ved innånding det gjør slimhinnene brenne og hovne opp, forårsaker puste svært vanskelig. Hvis pepperspray er sprayet i øynene, styrker det automatisk øynene for å lukke. Alle disse faktorene kombinert gir deg tid til å flykte fra din overfallsmannen. De fleste spray kan skyte opptil 20 fot, men de er mest effektive når de brukes på nært hold.

Proffene

En av fordelene av begge disse produktene er lav sjansen for skade uskyldige tilskuere, i motsetning til våpen. Også kan du ta begge produktene nesten overalt. Hver stat har ulike lover om hvor en Taser kan tas. Du bør snakke med den lokale politistasjonen for å finne ut hvor en Taser er tillatt og ikke tillatt. Pepperspray er relativt billig og kan kamufleres i ulike former. Begge produktene er svært effektive i å deaktivere en angriper.

Ulemper

Den største ulempen til begge disse produktene er at de bare midlertidig deaktivere en angriper. Ved Tasers, ulike individer reagerer forskjellig på en Taser sjokk, og angriperen kan komme tilbake og fortsette angrepet. Tasers har også vist seg for å være ineffektiv ved gjennomtrengende tykke klær. En ulempe med pepperspray er at det avhenger av hvor mye smerte angriperen føles. Mens pepperspray tvinger automatisk angriperens øyne å lukke, kan han fortsette å angripe selv blindet.

Konklusjoner

Begge disse produktene stole tungt på å være nær nok for en angriper å deaktivere henne. Når den brukes riktig, begge har vist seg for å være effektive i å stoppe en angriper. Men reagerer hver enkelt forskjellig på smerte; Derfor er ingen 100 prosent effektive. En angriper er deaktivert lenger etter å være tased enn etter tilværelse sprøytelakkerer med pepperspray, men pepperspray er billigere og lettere båret rundt.