Tarzan trepleie

July 4

Tarzan treet er treet formelt kjent som Draecana marginata. Dette fine struktur treet produserer rike grønt, bånd-lignende bladverket med hensikt kant og gull marginer. Den produserer hvite blomster og når modne høyder opptil 15 fot med en åpen spredning av ca 8 fot.

Miljø

Tarzan treet er en sun-loving plante, men den trives bare så kraftig i delvis skyggelagt og fargede miljøer. Lyse, indirekte sollys er best for den innendørs Tarzan. For den beste veksten, dette tilpasningsdyktige treet krever en loamy, fuktig jord men tåler perioder med tørke. Et tropisk tre, Tarzan krever varme temperaturer hele året og er intolerant å salte jord.

Vanning

Det er viktig å vanne Tarzan treet basert på sine behov, i stedet for en tidsplan, siden vannet må vil variere basert på miljøet og vigor. Vann Tarzan treet dypt og la jorda tørke litt før vanning igjen. Potted Tarzan bør være vannet til overmålet vann starter fra den beholderen drenering hull. La det tørke litt før neste vanning. Innendørs Tarzan treet har vanlig misting som bidrar til å opprettholde de nødvendige luftfuktighet. Den utendørs Tarzan løvverk drar også nytte av vanlige misting under varm og tørr sommer måneder.

Beskjæring

Sunn Tarzan treet krever lite beskjæring. Skrantende grener og blader bør fjernes som de vises med skarpe, sterile saks. Tettheten av lett foliated kalesjer kan økes ved å redusere tilbake den Tarzan stammer. Dette vil fremme utviklingen av minst to grener nær beskjæres.

Sykdom

Som en Dracaena er Tarzan treet relativt sykdom-motstandsdyktig. Likevel er det utsatt for flere sykdommer, hvorav mange kan unngås med godt vare og et sunt miljø. Den Tarzan mest vanlige plager inkluderer flecking, leaf spot, myk råte og fluor toksisitet. For å redusere potensialet i infeksjon, holde Tarzan varm, godt ventilerte steder med moderat lys og litt surt jordsmonn. Alltid vann Tarzan på jord nivå for å holde løvverk tørr.