Tappekran Stem fjerning verktøy

August 23

Tappekran Stem fjerning verktøy

Mens vanlige skiftenøkkelen fjerner noen tappekran stammer, krever andre spesialisert fjerning verktøy. Fjerne en tappekran stammen er ofte første trinn i reparasjonsprosessen tappekran; Stem komponenter, slik som gummi skiver eller ringer, sporadisk trenger erstatning. Ikke risiker forverre avløp problemet ved å tvinge en tappekran stammer fra sine hjem; Lær om de riktige verktøyene for hver tappekran stilk og velge den riktige for jobben.

Skiftenøkkel

En skiftenøkkel fjerner mest tradisjonelle, -komprimeringstype tappekran stammer. Flat interiør ansiktene til de skiftenøkkel kileformet hoder skyve frem og tilbake for å forstørre eller redusere størrelsen på verktøyet åpning. En knott eller lysbildet på siden av verktøyets rett håndtaket styrer bevegelsen til justerbar åpningen. Denne fastnøkkel glir over den sekskantede krage funnet på tradisjonelle, komprimeringstype ventil tappekran stammer.

Stammen og patron avtrekker

Washerless og enkelt-håndtak kraner stammer kontroll vannstrømmen med sylindriske patroner. Fordi tenger og skiftenøkler skade små komponenter og følsom casing av en kassett-stammen, må en spesialdesignet flytting verktøyet, kalt en stilk og patron avtrekker, brukes å slippe denne typen ventil. Stilk og patron pullers består av to grunnleggende deler: en sylindrisk kropp hvilke lysbilder over en patron stamme og en stang som håndtere kjører tvers over toppen av kroppen. En rørlegger glir det avtrekker kroppen over en patron stilk og låser verktøyet i stedet viser for å løslate ventilen. Mens en generelt stilk avtrekker fjerner ulike stammer, krever mange merker en anstendighet flytting verktøyet. Ta kranen i lag og informasjon til en rørleggerarbeid forsyning butikk for hjelp.

Ring fastnøkkel

En enkelt-håndtak kraner er justere ringen står mellom rørlegger og ventilen stammen; justere ringen holder håndtaket inntil kranen kroppen, hindrer tilgang til stammen. Ring skiftenøkkelen er en spesialdesignet justere ringen flytting verktøyet, som ligner på en mekaniker for fastnøkkel og nøyaktig slips over justere ringen på en tappekran.

Hex fastnøkkel

Kalles også en "imbusnøkkel", bøyer dette verktøyet tynne, metall shank i nøyaktig 90 graders vinkel å danne en L-figur. Endene av hex fastnøkkel er Sekskantet og passer i små tappekran festene kalt festeskruene. Festeskruene ofte holde tappekran håndtak på plass og må fjernes før stilk utskifting.