Taket fjerning

July 16

Taket fjerning

Fjerne et tak er hardt arbeid; men fjerning teknikken ikke spesielt vanskelig. Hvor mye av et tak toppen fjernes avhenger av ditt endelige mål. Du kan fjerne bare Helvetesild å sette på nye, vindsperre fordi det har råtnet eller hele taket inkludert sperrene som en del av en større renovering. Uansett delen av taket fjernes, er det viktig å sette sikkerheten først når du arbeider på taket.

Instruksjoner

•Rent en stor søppelcontainer og plasser den så nært huset som du kan. Kunne kaste gamle Helvetesild direkte inn i søppelcontainer vil spare deg for ekstra arbeid.

•Dekk noen sensitive busker, planter og hager rundt omkretsen av huset med tarps eller biter av kryssfinér. Uansett hvor forsiktig du prøver å være, trekke ut et tak er en rotete jobb og det vil være biter av Helvetesild overalt. Med en presenning over busker, kan du hente tarp i kantene og tømme den inn i søppelcontainer når du er ferdig i stedet å plukke søppel ut av din hekk.

•Trekk av den gamle Helvetesild med en spade, høygaffel eller grus avtrekker. En grus avtrekker ser ut som en spade, men det har en sikksakk kant utformet for å fange og trekke ut overbygg negler. Med praksis, kan du trekke av store swaths av gamle Helvetesild og kaste dem direkte inn i søppelcontainer.

•Fjern alle gjenværende bitene av grus og Taktekking negler fra våtrom. Hvis du fjerner vindsperre, ikke gidder å ta biter av grus på den. Et kubein eller klo slutten av claw hammer under kanten av arket vindsperre og lirke den av. Avhengig av beefiness av negler som ble brukt på det og hvordan råtten det er, kan du trekke den av med hendene.

•Trinn bare på sperrene og bjelkene mens du drar av taket våtrom. Hvis du går direkte på indre isolasjon eller i taket, vil du gå rett gjennom. Hvis du fjerner sperrene eller takstoler, prøv aldri å demontere dem slik at du kan bruke dem. Dette vil spare deg penger på materialer når du bygger. Koble takstoler fra huset ved å kutte gjennom neglene som holder dem ved hjelp av en gjensidig så, og løfte dem ned til bakken i ett stykke. Bruk den gjensidige så for å klippe apart sperrene på samme måte, ved saging gjennom neglene som holder dem sammen.

Tips og advarsler

  • Bruk Sikkerhetsseler og tau på bratt tak for sikkerhet.