Taket antenner & belysning sikkerhet

October 9

En antenne på taket, kan mens velegnet for å motta TV-signaler, også tegne lyn i dårlig vær. Et lynnedslag til en TV rooftop antenne kan være farlig, både til antennen og det elektronisk utstyret som er koblet til den. Folk er også sette i fare hvis lyn gjenkjente antennen mens de er i nærheten den. Å vite hvordan å beskytte både deg selv og din eiendom fra belysning er et fornuftig skritt å ta, krever noen forsyninger fra en jernvarehandel og fra en elektronikkbutikk.

Overspenningsvern

Skru den koaksial TV-kabelen fra inngang på baksiden av TV-apparatet eller forsterkeren som brukes i et hjemteatersystem. Plasser overspenningsvern ved TV eller forsterker og Koble strømledningen til et strømuttak for strøm. Skru den koaksial TV-kabelen til koaksial ("maur i") tilkoblingen på suppressor. Skru en slutt på 3 foot koaksialkabelen til koaksial ("maur ut") tilkoblingen på suppressor. Skru den andre enden av kabelen til koaksial inngang tilkoblingen på TV eller forsterker som TV koaksialkabelen var tilknyttet tidligere. Slå den suppressor strømknappen "På", gir det en, å beskytte TV eller forsterker blir skadet av belysning som har truffet antennen og har reist gjennom den koaksial TV-kabelen.

Taket sikkerhetstiltak

Aldri gå på et tak eller står ved en taket TV-antenne når det er dårlig vær. Det er alltid mulighet for en lynnedslag, uansett hvor stor oddsen mot det, treffer antennen, spesielt hvis det er ingen lynavleder på taket. Slipp flatt på taket og kant vei tilbake mot døren eller stige som lar deg avslutte taket bør en endring i været har skjedd mens du er på taket.

TV-antenne flytting

Skru koaksial TV-kabel fra koaksial tilkobling på undersiden av TV-antenne. Fjern skruene som holder den TV-antennen monteringsplaten til taket med en stjerneskrutrekker hvis hastigheten er et problem, en elektrisk skrutrekker med en Phillips-head tips. Flytte antennen til et annet område slik at alle ekstrudering på taket, for eksempel en lynavleder, er høyere opp enn spissen av antennen. Fest monteringsplaten til taket med tre skruene med en stjernetrekker og koble koaksialkabelen for TV.

TV-antenne jording

Bakken TV-antenne slik at den vil håndtere et lynnedslag av første løsne en av skruene som holder antennens montering plate til taket, bruk en stjerneskrutrekker til å gjøre dette. Vind slutten av en jording wire rundt skruen og skru den tilbake i. Kjør kabelen på siden av huset, klipping det til veggen med U-klemmer fra en stiftemaskin pistol, til du kommer til bakken. Måle en fot fra veggen. Pund jording stangen ned i bakken på en fot mark med en slegge. Stopp pounding når halvparten av stangen i bakken. Skyv grunnstøtingen klemme over toppen av stangen. Vind slutten av jording ledningen rundt en av festeskruene på siden av klemmen. Stramme klemmen på stangen med en Torx skrutrekker.