Tak skade og fugl Droppings

July 9

Tak skade og fugl Droppings

Ifølge den nasjonale foreningen av sertifisert hjem inspektører (NACHI), avføring fra fugler kan skade noen hjem eller kommersielle bygningen taket, om den er laget av tre, stein, stål eller annet materiale. Hvis fuglene er abbor og hekker på taket på ubestemt tid, kan deres akkumulerte avfall skade markiser, visne eller misfarges maling og skape en svak taket synke eller skjule.

Tegn og skade på eiendom

Sure fugleskitt spise bort på mange typer taktekking materiale, men er spesielt tøft på tjære-baserte tak. Avføring forårsake lekkasjer og kan til slutt føre til en kollapset taket hvis avfallet fortsetter å multiplisere. Skorsteiner og åpninger blokkert av fuglen drippings føre karbonmonoksid buildup, røyk og mold. Hvis for mange fugler hekker på taket ditt, kan de skape en slip og fall fare fra ekskrementer, noe som resulterer i skade og mulig søksmål. Fugl droppings skade taktekking materialer og kan resultere i kostbare reparasjoner. De gjør taket og eiendom ser rotete, og kan tette rennesteinen og avløp, forårsaker oversvømmelser hvis venstre ukontrollert.

Helse bekymringer

Både fugler og deres avføring overføre sykdommer og parasitter. Avføring fra fugler på tak bærer mer enn 60 sykdommer, og noen av dem, som St. Louis encefalitt, er potensielt dødelig for mennesker og dyr. Luftbårne sporer forbundet med duer og stær forårsake histoplasmosis, en sykdom av blodet eller Cryptococcus, en fungal infeksjoner som fører til hjernehinnebetennelse. Tørr fugleskitt kan reise gjennom bygge ventilasjonsanlegg, tainting luften og forårsaker helseproblemer for unge, eldre eller personer med svekket autoimmune systemer.

Rydde opp

Før samle fugleskitt, kontroller du kan kaste dem gjennom vanlig søppel pick-up eller gjøre andre ordninger per lokale lover. Støv fra fugleskitt forårsaker luftveisinfeksjoner, så du må våt området med en slange eller spray flaske. Slå av eller forsegle oppvarming og kjøling systemer for å hindre forurensning av luftkanaler før du starter oppryddingen. Ha på engangs hansker, kjeledresser, støvler og lue, og dekker munnen med en respirator som filtrerer partikler 0,3 mikron eller mindre.

Lagre avføringen i forseglet søppelsekker. Når du er ferdig, den beskyttende klær og sett den i en forseglet plastpose samtidig på seg respirator. Dusj eller vaske opp umiddelbart etter at du selger avføringen.

Forebygging

En ounce av forhindrer er verd en pund av helbrede, og flere metoder for å hindre fugleskitt skade taket ditt. Holdbar fugl netting varer i flere år. Den cordons av tak eller annet område, hindre fugler å, og er nesten usynlig for folk ser opp fra bakken. Beste, høy kvalitet nettingen gått en ISO 1806 & 9001 protokollen Mesh Test før du forlater fabrikken. Netting fungerer med alle størrelse av fuglearter. Netting kommer plassen knop og ingen knop stiler, med nei knop stiler tilgjengelig i flere farger.

Fugl spikes hindre duer, kråker og andre store fugler perching på kanten av taket ditt. Du kan installere avstumpet fugl spikes på kanten av taket ditt eller helt opp til taket toppen. Vanligvis laget av plast, kommer teser eiker i mange forskjellige farger å blande med noen taket. UV-beskyttet fugl spikes tåle snø, is og ekstremvær uten skade.

En boks med utstikkende stålstenger, også kalt en edderkopp, består av plast og rustfritt stål base med rustfritt stål stenger som forstyrre fuglene det prøve å lande på taket. Stenger har plast tips som ikke vil skade fuglene eller mennesker, men gjøre det ubehagelig for fuglene å lande på taket. Boksene har limet på bunnen og kan enkelt installeres av alle hus.