Tak Fan lys feilsøking

October 9

Tak Fan lys feilsøking

Takvifter er en elegant og miljøvennlig måte å holde et rom levelig selv i de varmeste månedene. I motsetning til air condition, en takvifte faktisk kult ikke temperaturen, men bevegelsen av luften gjør du føler deg mer komfortabel. Fordi takvifter er relativt ukomplisert maskiner, kan det være relativt enkelt å feilsøke problemer. Hvis lyset på viften slutter å fungere, er det lett måter du kan kanskje løse problemet.

Instruksjoner

•Kontroller lyspæren og kontroller at det er ikke utbrent. Fjern pære fra tak fan lys, og prøve den i en annen lampe. Hvis det ikke fungerer, levere og erstatte med en annen pære. Hvis pæren fungerer, kontroller at det er riktig watt og type anbefalt av produsenten.

•Kontroller trekk kjeden på lyset lampen. Trekke kjeden, og prøv å slå på lyset med fjernkontrollen eller lysbryter. Dra en gang, og prøv på nytt. Hvis du bruker en ekstern, kontroller at batteriet i fjernkontrollen er fremdeles funksjonell. Endre batteriet for å sikre at det fungerer. Hvis fjernkontrollen fungerer, kan han problem være med en sikring. Kontroller om en strømbryter er utløst.

Slå av strømmen, kontroller at ledningene gjør kontakt. Først sjekk på taket hvor kraften kommer i fan. Stramme noen løse ledninger og kontroller kontakt gjøres. Hvis ledningene det gode, se bytte bolig lyset. Dette er hvor lyset er faktisk festet til viften. Ser for å se hvis ledningene har løsnet.