Tabletop Lazy Susan bruker

April 6

Tabletop lazy Susan er en runde skuff som roterer på sin base. Noen kjøkken designere har innlemmet lazy Susan konseptet i cabinetry, spesielt swiveling hjørnet skap, gjør det enklere for forbrukeren å få tilgang til alle områder av hyller i hjørnet plass. Frittstående tabellen lazy Susan kommer i en rekke design, fra fleretasjes plast modeller til tre de laget å matche spisestuebordet.

Tabell

Familiær mat refererer til maten serveres i boller eller FAT plassert på bordet, med hver person ved bordet fylle sin egen plate. Med en stor gruppe, kan dette innebære passerer og nå over bordet. En lazy Susan gjør det enklere for en diner tilgang noe på bordet uten nå eller fremlokkende ved hjelp av en andre diner. Med boller eller FAT mat på lazy Susan, kan en middag lett slå swiveling skuffen for å flytte elementene nærmere.

Buffet

En lazy Susan bruker effektivt begrenset plass på et buffet bord. For eksempel på en grill gjør legger krydder på en lazy Susan det enkelt for alle å snurre skuffen og enkelt nå alt opp på den.

Pantries og lagring

Småting gå seg vill i et skap, ofte dyttet mot baksiden av sokkelen, skjult av høyere eller bredere. Bruke en lazy Susan i spiskammeret eller i et skap under badet eller kjøkkenet vasken effektivt benytter lagringen mellomrom. En kraftig lazy Susan gir solid, roterende lagring hermetikk, mens lettere vekt plast versjoner kan organisere medisiner eller krydder.

Craft Center

I center håndverk workshop eller kontor, bruker en lazy Susan for å organisere verktøy som pensler eller scrapbook-leveranser. Når du arbeider på et bord med flere håndverket entusiaster, gjør en lazy Susan i midten av bordet, fylt med Håndverksutstyr, det enklere å dele verktøy. For håndverket entusiast arbeider leverer alene, lazy Susan er en måte å plassere store mengder håndverket innen rekkevidde mens du arbeider på et prosjekt.