Sypresser for Nord-Texas

November 6

Sypresser er ikke alle sumpen innbyggerne med stor, knudrete røtter og vridd badebukser. Nord-Texas hager rommer flere typer sypresser, fra majestetiske kolonne italienske cypress til Arizona cypress innfødt til den sørlige delen av staten grensen til Mexico og juletre-lignende Leyland cypress. Mens de fleste vokse sakte, er sypresser vanligvis lang levetid. Noen cypress bloom og andre forskjønne gården i kraft av sin eviggrønne bladverket alene.

Bald Cypress

Bald cypress trær i Texas og kan leve i hundrevis av år. Disse vann-elsker trær har knobby "knær" som stikker over bakken og er typen cypress oftest sett i sumper og elver. En løvfellende bartre, bald cypress er nært knyttet til redwood og sequoia. Bald cypress krever ikke wetlands vokser, bare å spire frø. Treet kan dyrkes under normale grunnforhold og gjør en interessant prøven i hjem landskapet. Gir god plass for røtter og oppslaget. treet vokser i pyramide form 100 fot høy og 20 til 30 fot bred. Bald cypress kalt røde, hvite eller gule cypress, sørlige cypress, sumpen cypress eller Gulf cypress.

Italiensk Cypress

Sun-elsker italiensk sypresser er høy, slank kolonner av rikt, mørk Blågrønn legger stateliness til alle landskap. Hardy i soner 7 til 9, italiensk cypress vokser ikke raskt, men tåler en rekke jord. Treet vokser til ca 30 fot høyt og 3 til 5 fot lang. Trærne kan bli utsatt for Frostskade i strenge vintre.

Arizona Cypress

Hardy sonen 7 over den øvre halvdelen av Texas, tibetansk arizonica eller Arizona sypress, er innfødt i området av Big Bend nasjonalpark, men kan dyrkes andre steder i staten som enten et prøven tre eller i rader som en windbreak. Det eviggrønne treet bladene er sølvfargede blå treet er tørke-tolerant. Treet har en kompakt vane, vokser fra 30 til 90 fot høye og bærer små kjegler. Små trær og pyramideform gjør dem gode valg for bor juletrær plante i hagen etter ferien.

Leyland Cypress

Cupressocyparis leylandii, eller Leyland sypress, også gjøre god juletrær, om innredet i gården eller i beholdere innendørs. Hardy i soner 6 til 10, Leyland cypress er nært knyttet til juniper bush. Raskt voksende trær krever full sol og bør plantes før ny vekst begynner å vises i våren. Voksende 30 til 40 fot høye og 25 til 30 fot bred treet har en åpen vane og foretrekker godt drenert jord og full til delvis sol. Bruke treet som en prøve i gården, eller plante 6 fot fra hverandre for en dekorativ, effektive skjermen.

Stående Cypress

Attraktive mennesker og hummingbirds alike, stående cypress (Ipomopsis rubra) gjør en fantastisk landskap prøven i nordøstlige Texas. Treet produserer røde, rørformede blomster av lyse rødt. En liten men prangende tre som blir bare 2 til 5 fot høy, stående cypress trenger tørr jord og full sol til delvis skygge. Treet blomstrer på sensommeren og er bra for kantlinjer og masse plantings.