Symptomer på Meyer Lemon sykdom

September 18

Symptomer på Meyer Lemon sykdom

Meyer sitron sykdom er egentlig en sykdom forårsaket av sitrus Tristeza virus. Meyer sitroner er spesielt utsatt for sykdommen og har vært innblandet som en kilde til spredning av sykdommen til andre sitrus planter.

Historie

På 1940-tallet ble Meyer sitron trær dyrket i hele California. Det ble senere fastslått at de var bærere av sitrus tristeza sykdom (CTV), som drepte millioner av trær over hele verden.

Overføring

Sitrus Tristeza virus overføres primært fra tre til tre av insekter, spesielt brun sitrus bladlus og melon bladlus. Det kan også overføres gjennom graftings, hvis bruker infiserte rot aksjer eller stiklinger.

Blad problemer

Bladene av en infisert treet vil gule, visner og dør. I enkelte arter, bladene blir corky og cupped og viser tegn til redusert klorofyll, kalt chlorosis.

Frøplante problemer

Planter av enkelte varianter av sitrus påvirkes, inkludert Sure oransje og sitron aksjer som gule. Hvis de er podet til en motstandsdyktig rot-aksje, komme de snart.

Stem problemer

Stammen pitting sykdom er forårsaket av CTV. Stort antall groper skjemaet på stammene og stammer av infiserte treet produserer forkrøplet vekst og noen ganger forårsaker ytre grenene på treet å dø.

Kontroll

Kontrollere vektorer med insektmidler vil redusere risikoen for infeksjon. Trær podet til sykdom-motstandsdyktig rot aksjer skal plantes slik immunitet i fremtiden.